Παρθένος

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13 – 19 Μαρτίου 2023

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13 - 19 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είναι η στιγμή που χρειάζεται να εγκαταλείψετε τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε μέχρι τώρα τα πράγματα, έτσι ώστε να αναζητήσετε καινούργιες λύσεις, και καινούργιες δυνατότητες, προκειμένου να αλλάξετε όλα όσα μέχρι στιγμής, δεν σας εξυπηρετούν η στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σας.

Οι όψεις που σχηματίζει ο Ποσειδώνας απέναντί σας, με τον Άρη τον Ήλιο και τον κυβερνήτης σας Ερμή, θολώνει για τα καλά το τοπίο της καθημερινότητας σας, και των σχέσεων σας, και είναι πολύ εύκολο να κάνετε λάθος κινήσεις, να σκεφτείτε απαισιόδοξα και αρνητικά, και να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που μέχρι τώρα ήταν πολύ κοντά σας.

Γεγονός είναι, πως η περίοδος αυτή, δεν ευνοεί τις οποίες σχέσεις, αντίθετα δημιουργεί πολλούς λόγους για να τις χαλάσει.

Ωστόσο αν εγκαταλείψετε τον σημερινό τρόπο με τον οποίο βλέπετε τα πράγματα, και συνειδητοποιήσετε, πως είναι η στιγμή να ξεκαθαρίσετε τις θέσεις και τις απόψεις σας, για κάποια πρόσωπα που μέχρι χθες τα είχατε εξιδανικεύσει, αυτό θα σας βοηθήσει πολύ και θα σας κανένα δείτε καθαρά και μέσα σας, ποιος είναι κοντά σας και ποιος όχι, και αυτό θα σας δημιουργήσει μία μεγαλύτερη ηρεμία.

Ο κυβερνήτης σας Ερμής περνάει στο ζώδιο του Κριού, από την ημέρα της Κυριακής εξυπηρετώντας ιδιαίτερα θέματα που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα, και την τακτοποίηση των οποίων εκκρεμοτήτων μπορεί να έχετε σε εξέλιξη.

Η νέα θέση της Αφροδίτης είναι η υποστήριξή σας σε κάθε δυσκολία που μπορεί να αντιμετωπίσετε, και η ανανέωση που χρειάζεστε σε ότι αφορά την κοινωνική και την προσωπική σας ζωή.