Παρθένος

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Παρθένος

Καλή εβδομάδα αγαπητοί Παρθένοι
Εσείς των τελευταίων μοιρών Παρθένοι θα πρέπει να συνεχίσετε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί o Ποσειδώνας εξακολουθεί απέναντι από τον ήλιο να σας ρίχνει στάχτη στα μάτια, είτε στα ερωτικά, είτε στους ανθρώπους που διαλέγετε να συναναστραφείτε. Η σύνοδος Δία- Αφροδίτη στον ένατο ηλιακό θα σας ανοίξει καινούργιους ορίζοντες για να κάνετε μια εκμάθηση, να πάτε ένα μακρινό ταξίδι, για να αλλάξετε τύπο ή τρόπο εργασίας, να εξελιχθείτε τεχνολογικά ή να δείτε τελικά τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Η είσοδος του κυβερνήτη πλανήτης σας Ερμή από τον Ταύρο πλέον είναι αρκετά ενθαρρυντική και με τις καλές όψεις προς τον ήλιο σας σιγά- σιγά όλα τα δεκαήμερα θα λάβετε την καλή ενέργεια σε θέματα εργασίας, διερεύνησης των πνευματικών οριζόντων σας και των μαθησιακών σας ικανοτήτων, αλλά και σε θέματα που αφορούν νομικά, θα διευθετηθούν υπέρ σας και θα ανταμειφθείτε για την υπομονή σας.

Ερωτικά

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετά ερωτική διάθεση αλλά και με τόνους στοργής και ρομαντισμού, για εσάς και το ταίρι σας. Όπως και κάποια μικρή εξόρμηση σε ένα μικρό ευχάριστο ταξίδι ή εκδρομή, που θα σας ανανεώσει. Καλές ερωτικές ημέρες είναι από τις 17/5 ως τις 19/5 και ευνοούνται οι Παρθένοι τρίτου δεκαήμερου. Αισθησιακές ερωτικές ημέρες αρκεί να μην παρασύρεστε από ψεύτικες υποσχέσεις γιατί και ο Ποσειδώνας απέναντι δεν είναι και τόσο έντιμος, πλάθει ρομάντζα απλά.

Επαγγελματικά

Με την πίεση από τον Κρόνο να προλάβεις, αλλά και από τους ανθρώπους που έχουν ανώτερη θέση από σένα και ζητούν να σε φτάνουν στα όριά σου, μετά από μια περίοδο εργασιακής κρίσης θα κάνεις ένα μεγάλο άλμα ανάπτυξης. Επιτέλους γιατί επέδειξες επιμονή και υπομονή και έτσι με Αφροδίτη, Ερμή και Δία από τον Ταύρο όλα τα δεκαήμερα θα πάρετε την ανταμοιβή σας που σας αξίζει. Στις 17/5 και ως τις 19/5 έχετε το πλεονέκτημα της εύκολης διεκπεραίωσης οικονομικών και νομικών ζητημάτων και για αγοραπωλησίες αντικειμένων ή ακινήτων.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση