Παρθένος

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Όλα τα πεδία των δυνατοτήτων που ανοίγουν στην εβδομάδα αυτή, και χρειάζεται να έχετε καθαρό μυαλό, αισιόδοξη και θετική διάθεση, για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε κάθε δυνατότητα που έρχεται τώρα στο προσκήνιο και που ομολογουμένως για εσάς μπορεί να είναι πολύ περισσότερες από όσες νομίζετε.

Το προηγούμενο διάστημα φυτέψατε πολλούς σπόρους, και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο, και τώρα είναι η στιγμή που οι σπόροι αυτοί ανθίζουν, και εσείς εισπράττετε το αποτέλεσμα της δουλειάς που έχετε κάνει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ένα από τα σημαντικά γεγονότα τα οποία θα βοηθήσει πάρα πολύ στην αποκατάσταση των σχέσεων σας, είναι πως ο κυβερνήτης σας ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στη δική σας ζωδιακή περιοχή περνά πλέον από την ημέρα της Παρασκευής σε ορθόδρομη πορεία.

Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα, να αποκαταστήσετε όλες εκείνες τις σχέσεις που κλονίστηκαν στο διάστημα που προηγήθηκε, και να δημιουργήσετε εκ νέου μία πιο ισορροπημένη καθημερινότητα, και να έρθετε βεβαίως πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε και που έχετε την ανάγκη να βρίσκεστε κοντά τους.

Εξαιρετικά σημαντική για τη ζωή σας η νέα σελήνη που κορυφώνεται στην ημέρα της Παρασκευής στη δική σας ζωδιακή περιοχή, σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο που αφορά την ερωτική σας ζωή, φέρνοντας στη ζωή σας ένα καινούργιο πρόσωπο με το οποίο φαίνεται πως οι προοπτικές που ανοίγονται για το μέλλον σας είναι ιδιαίτερα τυχερές και ευοίωνες.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Αλλά και σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή η ορθόδοξη πορεία του Ερμή, βάζει ένα τέλος σε όλες εκείνες τις αναβολές και καθυστερήσεις που είχατε μέχρι τώρα Και που δεν σας επέτρεπαν να ολοκληρώσετε όλα τα σχέδια με τα οποία έχετε καταπιαστεί.

Παράλληλα όμως φέρνει και μία ισορροπία στις επαγγελματικές σχέσεις και σας δίνει την δυνατότητα, να επικοινωνήσετε σε ένα υγιές κλίμα όλα τα σχέδια τα οποία έχετε στο μυαλό σας, ή να λάβετε τη βοήθεια ακριβώς που χρειάζεστε προκειμένου να τα εξελίξετε.

Η νέα σελήνη που κορυφώνεται στην ημέρα της Παρασκευής σηματοδοτεί έναν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, δυναμικό και επεκτατικό κύκλο, φέρνοντας καινούργιες προτάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα, οι οποίες έχουν και πολύ ενδιαφέρουσες οικονομικές προοπτικές.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση