Παρθένος

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 – 15 Ιουλίου 2024

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 - 15 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Με τον Ερμή στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο να προσέχεις να μην εμπλακείς σε κουτσομπολίστικα λόγια ίντριγκες, και δυσάρεστες εξομολογήσεις όπως επίσης η αντίθεση του με τον πλούτωνα υποδεικνύει ότι πρέπει να ασχοληθείς με την υγεία σου και την διατροφή σου. Φρόντιζε να πιστεύεις στον εαυτό σου και να μην αισθανθείς ανασφάλεια. Αυτή την εβδομάδα περνάει και η Αφροδίτη στον δωδέκατο ηλιακό συναντώντας πάλι τον πλούτωνα σε αντίθεση, φέρνει κάποιες οικονομικές κρίσεις και φοβίες, για το πώς θα ανταπεξέλθεις. Θα πάρεις βοήθεια για τι ο Δίας από τον δέκατο ρίχνει ευνοϊκές ακτίνες, σε όψεις εξαγώνου με Ερμή και αργότερα με Αφροδίτη που προέρχονται από φίλους και από το κοινωνικό σου περιβάλλον.

 

Ερωτικά

Η Αφροδίτη πλανήτης των ερώτων και μάλιστα σε φλογερό ζώδιο του λέοντα για σένα παρθένε περνώντας στον δωδέκατο ηλιακό σου, σημειοδοτεί απομόνωση και αποξένωση από τα ερωτικά, αποτραβιέσαι από την έντονη κοινωνική ζωή, ή την ερωτική θέλοντας να βάλεις σε μια τάξη τις συναισθηματικές σου ανάγκες να βρεις αισθηματικές ισορροπίες, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να ανακαλύψεις Αφροδίτη αντίθεση πλούτωνας ανακαλύπτεις τα κρυφά μυστικά του συντρόφου σου αν βρίσκεσαι σε σχέση. Δες το από τη θετική πλευρά η ερωτική αισθηματική αποτοξίνωση από βλαβερές σχέσεις και άτομα, θα σε βγάλουν πιο δυνατό.

 

Επαγγελματικά

Ερμής κυβερνήτης πλανήτης σου στον δωδέκατο ηλιακό, και στις 12/7 περνώντας και η Αφροδίτη στο λέοντα στο δωδέκατο ηλιακό, σε αυτή την περίπτωση δημιουργείται ανησυχία για τα δύσκολα, τα πώς και γιατί σχετικά με τη δουλειά, το επάγγελμα αν είναι δική σου δουλειά, αλλά αναφορικά σε σχέση με συνεταιρισμό και λοιπά, ή και για την εξέλιξη μιας οικονομικής υπόθεσης, θα επιχειρήσεις να ανταπεξέλθεις οικονομικά και φυσικά με τη βοήθεια του Δία από τον δέκατο ηλιακό σου, με ευελιξία, διπλωματία θα προσπαθήσεις να αποκαλύψεις πληροφορίες που σου χρειάζονται. Η Αφροδίτη στον δωδέκατο λειτουργεί και προστατευτικά ως φύλακας άγγελος των κακών γεγονότων.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση