Παρθένος

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 06 – 12 Μαρτίου 2023

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 06 - 12 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Παρθένος

Από σήμερα και για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ο Κρόνος περνάει απέναντι σας στο ζώδιο των Ιχθύων.

Είναι η στιγμή που καλείστε να επεξεργαστείτε με μία μεγάλη λεπτομέρεια και αντικειμενικότητα πλέον, οτιδήποτε σχετίζεται με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές.

Είναι πολύ σημαντικό, να κινηθείτε αποφασιστικά, ξεκινώντας από την αρχή, και απελευθερώνοντας τον εαυτό σας από κάθε κατάσταση η οποία σας δεσμεύει σας πιέζει ή σας αποδυναμώνει.

Τα χρόνια αυτά, θα χρειαστεί να δώσετε ένα τέλος σε καταστάσεις οι οποίες εδώ και καιρό θα έπρεπε να έχουν λήξει, αλλά τις έχετε συντηρήσει για κάποιο λόγο στη ζωή σας, καθώς και να απελευθερωθείτε από αυτές.

Όμως είστε αποφασισμένοι και προετοιμασμένοι να κινηθείτε αποτελεσματικά πλέον, δεχόμενοι κάθε συνέπεια, κάθε τι που μπορεί να συνεπάγεται μία τέτοια κίνηση η κατάσταση.

Η εβδομάδα αυτή, φέρνει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, σε ένα θέμα που εδώ και καιρό προσπαθείτε να πετύχετε, η να υλοποιήσετε και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε.

Νέες προτάσεις και νέα ξεκινήματα, τα οποία προκύπτουν με πολύ ξαφνικό και αναπάντεχο τρόπο, συνθέτουν το σκηνικό της εβδομάδας, μέσα από το οποίο μπορείτε να κάνετε ένα μικρό ή μεγαλύτερο βήμα, σε ότι αφορά τα σχέδιά σας και τις φιλοδοξίες σας.