Παρθένος

Παρθένος | Απρίλιος 2024

Παρθένος | Απρίλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Παρθένος

Αγαπημένοι Παρθένοι έναν ωραίο φρέσκο και υγιή μήνα να έχετε. 01/04 Ερμής κυβερνήτης σας μπαίνει σε στάση για αναδρομή στον όγδοο ηλιακό. Ψάχνετε λύσεις και έξυπνες ιδέες για να τακτοποιήσετε οφειλές αλλά μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και δουλειές που κάνατε παλαιότερα και τώρα θα τις ανασύρετε πάλι. 3 Απριλίου η σύνοδος Αφροδίτης- Ποσειδώνα για σας των τελευταίων μοιρών φέρνει την επιθυμία να βρείτε το τέλειο ταίρι, που θα σας ανεβάσει στα ουράνια, αλλά μην ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις, αυτές τις ημέρες υπάρχει και η πιθανότητα να σας προσφέρουν και ένα δώρο. 8 Απριλίου η έκλειψη συντελείται στον όγδοο ηλιακό σας για εσάς τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου δεν σας αγγίζει άμεσα ίσως όμως με ένα έμμεσο τρόπο να σας απαλλάξει τελικά από άγχη, φοβίες και ανασφάλειες. 10 Απριλίου η σύνοδος Άρη- Κρόνου αφορά άμεσα εσάς του δεύτερου δεκαημέρου. Προσοχή στο θυμό σας γιατί οι άλλοι θα είναι εριστικοί μαζί σας και μπορεί να σας αναγκάσουν να μαλώσετε, δείξτε δωρικό τρόπο στις συνομιλίες σας για να το αποφύγετε. 18 Απριλίου η σύνοδος Ουρανού- Δία η τύχη έρχεται ξαφνικά και θεϊκά για σας του τρίτου δεκαημέρου να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά να μην τη χάσετε γιατί έχει τη μορφή της αστραπής. Θέματα νομικά, μορφωτικά, ταξιδίων αλλά και οικονομικά είναι όλα στο παιχνίδι και θα φέρουν αναπάντεχη τυχερή τροπή. 27 Απριλίου επιτέλους ο Ερμής μπαίνει στην ορθή του φορά και αρχίζετε να ξεμπλέκεται το κουβάρι με τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας, που θα πάρουν την πορεία τους προς το καλύτερο. 28 Απρίλη η σύνοδος Ποσειδώνα- Άρη ρίχνει την ενέργειά σας αλλά και τις σκέψεις σας που θα νιώθετε ότι έχετε αποπροσανατολιστεί, καλύτερα για λίγες ημέρες να βρείτε τρόπους ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Ερωτικά

Θαυμάσιες ημέρες για κοινωνικές δραστηριότητες, ερωτική ζωή, καθώς αφήνεις ελεύθερο τον εαυτό σου να φερθεί όπως του αρέσει. Και έτσι οι άλλοι παίρνουν από σένα την θετική ενέργεια που έχεις. Διοχετεύεις στους γύρω σου συναισθήματα αγάπης, στοργής, ρομαντισμού και καλής διάθεσης. Ένα δώρο θα λάβεις συναισθηματικής αξίας.
Επαγγελματικά

Θα προσπαθήσεις να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου μόνος σου, αποφεύγοντας τις παρεμβάσεις τρίτων αν και μπορεί να σου είναι χρήσιμες υπό μορφή συμβουλής ή και έμπρακτα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση