Παρθένος

Παρθένος | 29 Μαρτίου 2024

Παρθένος | 29 Μαρτίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Όση ώρα θα διαρκέσει η σύνοδος σελήνης- Ποσειδώνα, επειδή αυτές τις ώρες θα αισθάνεσαι υπερβολικά ευαίσθητος, ανέπτυξε την αυτοκυριαρχία σου για να μην παρασύρεσαι από αυταπάτες. Δείχνεις ιδιαίτερη ευαισθησία, αλλά τα άτομα που θα συναναστραφείς είναι αμφιβόλου χαρακτήρος. Ανέπτυξε την καλλιτεχνική σου δραστηριότητα.

Ερωτικά

Αν και η ψυχολογία σου σήμερα είναι κάπως μουντή, παρ’ όλα αυτά προβλέπονται στον αισθηματικό τομέα και στο ερωτικό πολλές βελτιώσεις. Όσοι είστε ήδη σε σχέση έχετε ένα ωραίο συναίσθημα καλής αρμονίας και γενναιόδωρων συναισθημάτων με το ταίρι σας και μπορείτε να έχετε μια ωραία καθημερινότητα.

Επαγγελματικά

Βρίσκεις σκόπιμο να δείχνεις πνεύμα καλής συνεργασίας με όλους διότι γνωρίζεις έστω και ασυνείδητα ότι εκείνο που σου δίνει τους περισσότερους βαθμούς στο επαγγελματικό και κοινωνικό σου περιβάλλον είναι η καλή εικόνα σου. Βρίσκεσαι εκτεθειμένος στα μάτια και στην κριτική των άλλων, για να δημιουργήσεις καλές εντυπώσεις δεν είναι κακό να ελιχθείς με τα κατά συνθήκη ψεματάκια, μόνο για σήμερα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση