Παρθένος

Παρθένος | 29 Μαΐου 2024

Παρθένος | 29 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σήμερα με σελήνη- Άρη εξάγωνο έκτου και ογδόου ,θα ασχοληθείς με τα θέματα υγείας σου, με τα κατοικίδια σου αν έχεις, με τις καθημερινές σου δραστηριότητες και τις οικονομικές σου δοσοληψίες. Μια συναισθηματική και νοητική δυσκολία θα έχεις και στον τρόπο που εξωτερικεύεσαι.

Ερωτικά

Θαυμάσια μέρα για ερωτικές δραστηριότητες, ερωτική ζωή, καθώς αφήνεις ελεύθερο τον εαυτό σου να φερθεί όπως του αρέσει. Η σελήνη από τον Υδροχόο σε απελευθερώνει και εξάγωνο με Άρη σου ξυπνά τη ζωική σου δραστηριότητα, εκμεταλλεύσου τη σημερινή ενέργεια παρέα με το σύντροφο σου.

Επαγγελματικά

Ο Ερμής κυβερνήτης πλανήτης σας σε τετράγωνο με τη σελήνη, σας δυσκολεύει στον τρόπο σκέψης, συμπεριφοράς και δε σας αφήνει να λειτουργήσετε, εύκολα και γρήγορα. Καθυστερήσεις στα θέματα σας, γίνετε τελικά η δουλειά, αλλά με πιο αργούς ρυθμούς και εσείς νιώθετε κόπωση. Επίσης συναντάτε ανθρώπους οξύθυμους και αρχηγικούς με κοφτερό λόγο και απότομο. Μια μέρα είναι θα περάσει, η αυριανή θα αλλάξει το σκηνικό, θα είστε πιο ευέλικτοι και εσείς και οι άλλοι.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση