Παρθένος

Παρθένος | 28 Μαΐου 2024

Παρθένος | 28 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η είσοδος του Δία στους Διδύμους, προερχόμενος από τον τέταρτο ηλιακό σου στον δέκατο ηλιακό, υποδεικνύει ότι θα έχεις μια αρκετά γόνιμη εβδομάδα, με την έννοια ότι θα σου παρέρχεται η ευχέρεια να επεκταθείς κοινωνικά και επαγγελματικά. Επιπλέον θα σου φανερωθούν καινούριες εργασίες, τώρα καλό το λες αυτό δεν ξέρω, πάντως θα έχεις πολύ προβολή στα εργασιακά σου, πράγμα που λέει ότι θα τρέχεις σε πολλά μέτωπα. Και η Αφροδίτη στο δέκατο επενδύεις οικονομικά για την προβολή σου.

Ερωτικά

Για εσάς το ερωτικό κομμάτι θα μπει σε μια διάθεση ερωτικού παιχνιδιού, και επιπόλαιου φλερτ. Φυσικά όσοι ανήκετε στις πέντε πρώτες μοίρες του ζωδίου , θα προτιμάται ανθρώπους που είναι χιουμορίστες, πολύ επικοινωνιακοί και σας προσφέρουν ανεμελιά και ευχάριστη διάθεση, όμως ο Πλούτωνας από τον έκτο μήπως πιαστείς στα δίχτυα κάποιου μαγνητικού έρωτα μέσα από την εργασία τελικά.

Επαγγελματικά

Αν έχεις θέματα νομικής φύσεως και είσαι στις 5 πρώτες μέρες του ζωδίου να μην καταφύγεις για ψύλλου πήδημα σε δικαστικές ενέργειες για να βρεις το δίκιο σου, γιατί υπάρχουν τρόποι συμβιβασμού. Δίας τρίγωνο Πλουτωνας μπορείς να προβείς σε εξεύρεση λύσεων με διακανονισμούς αμφοτέρων. Επίσης θα μάθεις πράγματα που δεν τα ήξερες και αυτό θα σε βοηθήσει στην επαγγελματική σου καριέρα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση