Παρθένος

Παρθένος | 20 Μαρτίου 2023

Παρθένος | 20 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Με τη σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων σήμερα, η έμφαση και η διάθεσή σας είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σας, ιδιαίτερα αυτά που είναι σημαντικά για τη ζωή σας ,τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική. Άκρως αισιόδοξο το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας δίνει σε επαγγελματικό επίπεδο τη δυνατότητα να ανοίξετε ένα νέο κύκλο επαφών, μέσα από τον οποίο μπορείτε να ωφεληθείτε σε επίπεδο συνεργασίας.

Αλλά και σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, φέρνει βελτίωση στην υπάρχουσα σχέση σας, όσο και για εσάς που αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, τόσο σήμερα όσο και γενικότερα, το διάστημα που διανύουμε και τις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να φέρει στη ζωή σας μία νέα γνωριμία.

Το πέρασμα του Ηλίου στο ζώδιο του Κριού από σήμερα, σηματοδοτεί μία περίοδο, η οποία έχει περισσότερη εσωστρέφεια, και σας δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείτε με κάποια πολύ δικά σας εσωτερικά ζητήματα, όσο και με τα θέματα σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή.