Παρθένος

Παρθένος | 16 Μαρτίου 2023

Παρθένος | 16 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Η σημερινή μέρα έρχεται να δοκιμάσει τα όρια σας και τις αντοχές σας φέρνοντας μπροστά σας προβλήματα τα οποία δεν είναι ούτε εύκολα ούτε διαχείρισιμα.

Σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, κινηθείτε όσο μπορείτε σε χαμηλότερους τόνους, και με προκαλείτε ανταγωνιστικές διαθέσεις τους γύρω σας, γιατί θα νιώσετε μεγάλα τείχη να υψώνονται μπροστά σας, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις, είναι αδιαπέραστα, και δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε στα οποία σχέδια έχετε αυτή την περίοδο στο μυαλό σας.

Ίσως ακόμα και κάποια πρόσωπα ,σαμποτάρουν τη δουλειά σας αυτήν την εποχή, για αυτό καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί στους συνεργάτες και σε αυτούς που τους δείχνετε περισσότερη εμπιστοσύνη.

Να θυμάστε πως οι μέρες αυτές, έχουν ισχυρό το στοιχείο της εξαπάτησης, για αυτό καλό θα είναι, να κινηθείτε σε ένα πιο μοναχικό κλίμα, και να μην ανταλλάσσετε την ενέργειά σας με τους γύρω σας.

Στα θετικά το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 10 Απριλίου, θα ανανεώσει τόσο το κοινωνικό μέρος της ζωής σας, όσο και το συναισθηματικό.