Παρθένος

Παρθένος | 16 Μαΐου 2024

Παρθένος | 16 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο και στον ένατο ηλιακό σου, δραστηριοποιεί τους νοητικούς και πνευματικούς μηχανισμούς σου και φυσικά με τη βοήθεια της σελήνης από το ζώδιό σου στον πρώτο ηλιακό και σε όψη τριγωνική μοιάζει να σου δημιουργείται ένα σημείο επαφής με τις πνευματικές δυνάμεις του σύμπαντος καθότι εκπλήσσεσαι και εσύ ο ίδιος με τις μεγαλοφυείς ιδέες που θα έχεις.

Ερωτικά

Σήμερα σκέφτεσαι τελείως υποκειμενικά, δηλαδή θέλεις αν έχεις φυσικά σύντροφο, να λάβεις σταθερότητα στη σχέση σου, αλλά και τις ανάλογες παροχές που σε εξασφαλίζουν και στα οικονομικά, για να νιώσεις ασφαλής και να μπορείς να εξωτερικεύσεις τα καλά σου αισθήματα. Για αυτό πολύ από εσάς ιδίως του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να συνάψετε σχέσεις με ανθρώπους που έχουν κάποιο κύρος και είναι ηλικιακά μεγαλύτεροι.

Επαγγελματικά

Σήμερα δραστηριοποιείται το ατομικό σου συμφέρον σε σχέση με τα καθημερινά σου ζητήματα αλλά και τα εργασιακά. Η πρακτική σελήνη στην Παρθένο και Ερμής από τον ένατο οίκο θα σε κάνει να αξιοποιήσεις όσες γνώσεις έχεις για να έχεις άμεσα ή έμμεσα οφέλη. Αν έχετε να διευθετήσετε θέματα συμφωνιών, συμβολαίων, και νομικών ζητημάτων, με τη σελήνη στο ζώδιο σου που για σένα σημαίνει αρχή ενός καινούριου κύκλου που θα διαρκέσει 28 ημέρες, θα μπορέσεις να τελειώσεις όλα τα παραπάνω.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση