Παρθένος

Παρθένος | 14 Μαΐου 2024

Παρθένος | 14 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Με τη σελήνη στον δωδέκατο ηλιακό σου μια εσωστρεφή ημέρα σήμερα. Κλείνεσαι στον εαυτό σου αναζητώντας ψυχική ηρεμία μακριά από τα φώτα και τον κόσμο γύρω σου, θέλοντας να ανακτήσεις τις ψυχικές σου δυνάμεις. Το τρίγωνο της με τον Άρη από τον όγδοο ηλιακό δείχνει μια αγχωτική κατάσταση για τα θέματα που σε απασχολούν και δεν είναι άλλα από οικονομικές διευθετήσεις δικές σου και της οικογενείας σου.

Ερωτικά

Η συχνή αλλαγή της ψυχολογικής σου διάθεσης από την αισιοδοξία στην απαισιοδοξία και αντίστροφα, ενδεχομένως να έχει ως αιτία την άστατη συμπεριφορά σου τη δική σου ή του ερωτικού σου συντρόφου, απέναντί σου. Επίσης, μπορεί να νιώθεις μια απέραντη μοναξιά και εγκατάλειψη εξαιτίας ενός συναισθηματικού δεσμού που ναυάγησε.

Επαγγελματικά

Έχεις αυξημένη επιθυμία να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου με σκοπό να πετύχεις κάτι καλύτερο στη ζωή σου. Αλλά πρέπει να ξέρεις ότι αυτό για να το πετύχεις πρέπει να έχεις σωστούς προγραμματισμούς και καλή συνεργασία με όσους συναλλάσσεσαι. Συγκεκριμένα τα πάρε- δώσε πρέπει να γίνονται ισότιμα. Και να μην ξεχνάς τις υποχρεώσεις σου ή την ευγνωμοσύνη που πρέπει να δείξεις σε ανθρώπους που σε βοήθησαν. Οι Παρθένοι τελευταίων μοιρών έχετε μια εύνοια σε θέματα ταξιδιών ή σε πτυχία και αναβάθμιση γνώσεων όπως και σε νομικές υποθέσεις.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση