Παρθένος

Παρθένος | 13 Μαΐου 2024

Παρθένος | 13 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Με τη σελήνη στον δωδέκατο ηλιακό σου κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών θα είσαι πλημμυρισμένος από άγχος και ενδέχεται να ενεργοποιηθούν λιγότερο ευχάριστοι συναισθηματική σου μηχανισμοί, περιόρισε τις φοβίες σου και τα άγχη σου γιατί δεν τίθεται θέμα να έχεις κάποιο πρόβλημα. Αντιθέτως όταν η σελήνη θα κάνει την όψη της με βόρειο δεσμό θα σου ανοιχτούν τύχες, και θα πάρεις καλές ειδήσεις για τα οικονομικά που σε απασχολούν αυτό τον καιρό.

Ερωτικά

Μια συζήτηση για κάτι που ανήκει στο παρελθόν θα σου προκαλέσει συναισθηματική ένταση και πίεση με σκηνές ζηλοτυπίας που θα έχει σα συνέπεια αργότερα να το μετανιώσεις και να νιώσεις ενοχές. Κάποιο πρόσωπο που σε απασχολεί ιδιαίτερα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και θέλεις να το κατακτήσεις σου δημιουργεί ένταση συναισθηματική.

Επαγγελματικά

Αναμετρηθείτε με την αντοχή σας και με κουράγιο θα βγάλετε εις πέρας όλα τα καθημερινά σας προβλήματα. Δώστε προσοχή σε κάποιο κατοικίδιο αν έχετε και προγραμματίστε τα ραντεβού σας για τα ιατρικά τσεκ απ. Κάποιο ποσό θα λάβεις, ίσως μαύρα λεφτά αδήλωτα. Εσωστρέφεια και θα γίνετε λίγο αμίλητος αυτές τις ημέρες.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση