Παρθένος

Παρθένος | 03 Ιουλίου 2024

Παρθένος | 03 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Παρθένος

Ο Ερμής στο λέοντα και στον δωδέκατο ηλιακό σου μπορεί να σου προξενήσει ορισμένες δυσκολίες γιατί και η πρώτη όψη που κάνει είναι αντίθεση με πλούτωνα, σου παρέχει όμως το πλεονέκτημα να ανακαλύψεις μέσα από τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, τι σκέπτονται και πώς ενεργούν οι άλλοι σε σχέση με σένα. θα χαρακτήριζα τον Ερμή στο δωδέκατο ηλιακό έναν Σέρλοκ Χόλμς που προσπαθεί να ανακαλύψει και να λάβει πληροφορίες από τους γύρω του. Βέβαια δεν θα χάνεις την ψυχραιμία σου τα λόγια σου θα είναι μετρημένα, αλλά και αυτά που θα ακούς θα τα απομνημονεύεις και θα τα κρατάς μυστικά.

 

Ερωτικά

Στο κομμάτι το ερωτικό σου κρατάς κρυφά μυστικά και ντοκουμέντα δεν ανοίγεσαι, παρότι η σελήνη στο δέκατο ηλιακό είναι φλύαρη, το συναίσθημα σου φλυαρεί και η σκέψη σου σιωπά. Προσπαθείς να ανακαλύψεις τα ερωτικά συναισθήματα του άλλου απέναντι σου είσαι γεμάτος πόθο και ερωτική φλόγα αλλά δεν το εκμυστηρεύεσαι, κρατάς για τον εαυτό σου ασφάλειες και δικλείδες για να μην πονέσεις.

 

Επαγγελματικά

Μην επηρεάζεσαι από προκαταλήψεις, ο κύριος σκοπός σου σήμερα δεν είναι να επιβληθείς εσύ, αλλά να νιώσεις και να μάθεις έστω και μέσα από μικρές συγκρούσεις τη θέση και την άποψη των άλλων στην εργασία. Αν διαφωνήσεις με απόψεις των ανωτέρων σου, οι οποίοι είναι πιο ισχυροί από σένα στην κοινωνική και επαγγελματική σου ζωή, μην ανταγωνιστείς για να μη δυσκολέψεις τη θέση σου και δημιουργήσεις αντιπάθειες. Συνέλεξε πληροφορίες που μπορεί να σου είναι χρήσιμες από αυτό το ανώτερο άτομο, για μετέπειτα καλύτερες συνεργασίες.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση