Παρθένος

Παρθένος | 01 Ιουνίου 2024

Παρθένος | 01 Ιουνίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Όση ώρα θα διαρκέσει η σύνοδος σελήνης- Ποσειδώνα, επειδή αυτές τις ώρες θα αισθάνεσαι υπερβολικά ευαίσθητος ανέπτυξε την αυτοκυριαρχία σου για να μην παρασύρεσαι από αυταπάτες. Δείχνεις ιδιαίτερη ευαισθησία, αλλά τα άτομα που θα συναναστραφείς είναι αμφιβόλου χαρακτήρων και επειδή δεν θα έχεις τη δυνατότητα να διακρίνεις ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι καλύτερα να αποτραβηχτείς και να αποκτήσεις την ορθή λογική από αύριο.
Ερωτικά

Μην παρασυρθείς σήμερα στην ανάγκη που έχεις να ζήσεις έναν έρωτα ονειρικό. Θέσε τα αισθήματά σου υπό την αυστηρή κυριαρχία σου. Απέφυγε το πολύ πάθος, πόθο, ζήλιες και τις ερωτικές ίντριγκες. Καινούριες γνωριμίες σήμερα αν κάνετε να είστε επιφυλακτικοί στο ροζ πέπλο του Ποσειδώνα. Είναι μια πλάνη για να πιάσεις την αλήθεια και θα πρέπει να τις αφουγκράζεσαι τις νότες των σειρήνων.

Επαγγελματικά
Με τη σελήνη σύνοδο Ποσειδώνα και με τον Ερμή εξάγωνο μην πιστεύεις και μην συνεργαστείς για ζητήματα οικονομικά, οφειλών, συνεργασιών κλπ. Προπάντων υποσχέσεις θηλυκών ατόμων , που δείχνουν καλή διάθεση να σε βοηθήσουν, αλλά δεν ισχύει τουλάχιστον για το επόμενο διήμερο και μην ασχοληθείς με θέματα νομικά ή γραπτά εκτός αν είσαι συγγραφέας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση