Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Πανσέληνος στην Παρθένο

Αντιγόνη Στάμου

Πανσέληνος στην Παρθένο

Αντιγόνη Στάμου

7/3/2023

Η πανσέληνος των εκπλήξεων.

Κορυφώνεται στις 7 Μαρτίου 2023 στην 16η μοίρα του άξονα Παρθένου ιχθύων.

Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους μεταβλητού Σταυρού: Δίδυμους Παρθένους Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Κάθε πανσέληνος είναι μία εποχή κορύφωσης και υπόσχεσης των γεγονότων που ξεκίνησαν στη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε.

Εδώ, στον άξονα Παρθένου Ιχθύων, καλούμαστε να βρούμε μία ισορροπία ανάμεσα στις καθημερινές πρακτικές μας λειτουργίες και ρουτίνα, με την ανάπτυξη και της πνευματικής μας ζωής.

Η Παρθένος, κυβερνά τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε για να διαχειριστούμε το πρακτικό μέρος της ζωής μας, ενώ οι Ιχθύες κυβερνούν εργαλεία που χρειαζόμαστε για να διαχειριστούμε τον πνευματικό μας εαυτό όπως είναι τα όνειρα.

Είναι πολύ σημαντικό αυτή την εποχή, να μπορέσουμε να βρούμε την ισορροπία μεταξύ της πνευματικής και της σωματικής υγείας, ενώ παράλληλα να κινηθούμε περισσότερο μέσα από την προσφορά, και την φροντίδα τόσο προς τον εαυτό μας όσο και ως προς τους γύρω μας.

Οι όψεις που έχει ο ήλιος και σελήνη με τον ουρανό, φέρνουν ξαφνικά και ανατρεπτικά γεγονότα, τα οποία δημιουργούν ένα ιδιαίτερο περιβάλλον ευκαιριών, που μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές, ακόμα και αν δεν τις έχουμε προετοιμάσει τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Είναι μία πολύ σημαντική πανσέληνος, γιατί και ο Κρόνος εδώ θα αλλάξει ζώδιο, και θα περάσει στους ιχθύες, και ως εκ τούτου αυτή η εποχή χαρακτηρίζεται από πολύ ιδιαίτερα γεγονότα τα οποία έχουν την τάση να κλείνουν κύκλους.