Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Πανσέληνο με καρκίνο

Αντιγόνη Στάμου

Πανσέληνο με καρκίνο

Αντιγόνη Στάμου

(7/1/2023)

Επηρεάζει τους: Καρκίνους ,Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς του δεύτερου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Θα έχει ισχύ έως τις 21 Ιανουαρίου που έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο το οποίο έχει κυβερνήτη τη Σελήνη, επομένως η πανσέληνος αυτή εξυψώνει την ενέργεια της σελήνης, κάτι που σημαίνει ότι γινόμαστε πολύ περισσότερο συναισθηματικοί το διάστημα αυτό(κάτι που έτσι κι αλλιώς γίνεται πολύ πιο έντονο της περιόδους της πανσελήνου.)

Ο κύκλος αυτός της πανσελήνου, στρέφει το ενδιαφέρον να σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, και είναι η περίοδος που μας προτρέπει να εργαστούμε πάνω στα οποία ζητήματα μπορεί να μας απασχολούν προκειμένου να τα βελτιώσουμε ή ακόμα και να τα εξαλείψουμε.

Είναι σημαντικό επίσης να δίνουμε σημασία και στο πώς νιώθουν οι γύρω μας, και να μην νοιαζόμαστε μόνο τον εαυτό μας και τις επιθυμίες μας.

Οι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζουν ο ήλιος και η σελήνη με τον ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μας προτρέπουν να υιοθετήσουμε μία διαφορετική προσέγγιση και για τη φροντίδα των συναισθηματικών μας αναγκών, και στο να βρούμε καινούργιους τρόπους να στηρίξουμε περισσότερο τον εαυτό μας.

Παράλληλα όμως φέρνει ξαφνικές λύσεις, σε προβλήματα που μπορεί να μας έχουν απασχολήσει εδώ και καιρό και που μέχρι χθες έμοιαζαν κλειστά ή αδιέξοδα.

Η περίοδος αυτή και με τον Ερμή να κινείται σε αναδρομή πορεία, σχηματίζοντας όψη με τα φώτα, μας καλεί να επανεξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο κινηθήκαμε στο παρελθόν να βρούμε λάθη, παραλείψεις, που μπορεί να έχουν γίνει προκειμένου να τις διορθώσουμε.

Δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο και γεγονότα του παρελθόντος, τα οποία με κάποιο τρόπο μας καλούν να ασχοληθούμε μαζί τους διεξοδικά, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο βλέπαμε μέχρι τώρα τα πράγματα γύρω μας αλλά και μέσα μας.