Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑ ΣΕ ΟΡΘΟΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ.

Αντιγόνη Στάμου

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑ ΣΕ ΟΡΘΟΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ.

Αντιγόνη Στάμου

4/10/2023

Από το Σαββάτο 4 Νοεμβρίου ο Κρόνος περνά σε ορθόδρομη πορεία από την μηδενική μοίρα των Ιχθύων.

Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού: Δίδυμους Παρθένους Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Ο πλανήτης ξεκίνησε την αναδρομή του στις 17 Ιουνίου 2023 στο πρώτο δεκαήμερο των Ιχθύων.

Όταν ο Κρόνος βρίσκεται ανάδρομος δρα πιο εσωτερικά, και μας υπαγορεύει τον τρόπο ή τους τρόπους που χρειάζεται να ακολουθήσουμε, για να έρθουμε πιο κοντά στους στόχους και τις επιδιώξεις μας.

Μας υποχρεώνει να κινηθούμε σε πιο αυστηρά όρια και πλαίσια, προκειμένου να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι και κυρίως συνειδητοί στις επιλογές και στις αποφάσεις μας.

Και αυτός είναι ο λόγος που δημιουργεί διαφόρων ειδών γεγονότα σε προσωπικό αλλά και σε κοσμικό επίπεδο, τα οποία έχουν έναν ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας, όμως είναι αυτά που μας υποχρεώνουν να πάρουμε θέση, απέναντι σε όλα εκείνα τα οποία προσπερνούσα με τον προηγούμενο καιρό.

Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει επίσης τον χρόνο, την ωριμότητα, την ευθύνη και την διακριτικότητα.

Θα δράση σε διάφορους τομείς ανάλογα με το που βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη μας.

Η επιρροή του αφορά τόσο το προσωπικό το επαγγελματικό όσο και το κοινωνικό επίπεδο, της ζωής μας.

Επαγγελματική Ζωή: Όταν ο Κρόνος περνά σε ορθοδρόμη πορεία στον τομέα της εργασίας, αυτό μπορεί να υποδηλώνει μια περίοδο αυξημένης επαγγελματικής επιτυχίας και ευκαιριών ανάπτυξης, οι οποίες ωστόσο απαιτούν δέσμευση και συνέπεια για να επιτευχθούν.

Είναι σημαντικό να είμαστε ευέλικτοι και να επιδιώκουμε τους επαγγελματικούς μας στόχους με αφοσίωση και υπομονή.

Σχέσεις: Στον τομέα των σχέσεων, η παρουσία του Κρόνου μπορεί να δράσει με επίκεντρο ζητήματα ευθύνης και δέσμευσης.

Μπορεί να είναι μια περίοδος όπου οι σχέσεις μας υποβλήθηκαν σε διαφόρων ειδών δοκιμασίες, ειδικά κατά την εποχή της αναδρομής του, αλλά από εδώ και πέρα, θα καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις.

Είτε διακόπτοντας μια σχέση που πλέον δεν μας εκφράζει, είτε να εδραιώσουμε σταθερές και ώριμες σχέσεις.

Προσωπική Ανάπτυξη: Ο Κρόνος είναι συνδεδεμένος με την προσωπική ανάπτυξη και την ωριμότητα.

Κατά τη διάρκεια της ορθοδρόμης πορείας του , νιώθουμε την ανάγκη να εξετάσουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας με περισσότερη σοβαρότητα και να αναπτύξουμε μια πιο σταθερή και ώριμη προσωπικότητα.

Υγεία: Ο Κρόνος μπορεί να υποδείξει την ανάγκη για περισσότερη φροντίδα της υγείας μας κατά τη διάρκεια της ορθοδόμησης του.

Είναι σημαντικό να διατηρούμε έναν υγιή τρόπο ζωής και να αναλαμβάνουμε τις αναγκαίες δράσεις για την διατήρηση της σωματικής και ψυχικής μας ευεξίας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση