Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Ο ήλιος περνά στον ζύγο

Αντιγόνη Στάμου

Ο ήλιος περνά στον ζύγο

Αντιγόνη Στάμου

Στην ημέρα του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου 2023, έχουμε την φθινοπωρινή ισημερία που θεωρείται επίσημα η πρώτη μέρα του φθινοπώρου και την είσοδο του ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού.

Ο Ζυγός είναι ένα αέρινο και παρορμητικό ζώδιο. Περισσότερο από κάθε άλλο έχει ανάγκη από ισορροπία Αρμονία στις σχέσεις του, που για αυτόν είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωής του.

Είναι ιδιαίτερα διπλωμάτες ευέλικτοι, και έχουν μία φυσική ικανότητα να εξισορροπούν τις καταστάσεις ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Έχουν μία ιδιαίτερη γοητεία οι άνθρωποι που ανήκουν κάτω από το ζώδιο του Ζυγού, η οποία έλκει πολύ εύκολα γύρω τους κόσμο, γιατί αυτό έχουμε και περισσότερη ανάγκη.

 

Ξεκινά ο γενεθλιακός κύκλος του Ζυγού, μία εποχή η οποία μας προτρέπει να ανοιχτούμε περισσότερο, να βρούμε ξανά τις ισορροπίες που μας δείχνουν οι σχέσεις μας.

Το διάστημα αυτό, δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στην προσωπική μας ζωή, Μία και νιώθουμε την ανάγκη να ασχοληθούμε με την ανανέωση των ερωτικών μας θεμάτων και όχι μόνο.

Είναι η στιγμή που αναθεωρούμε και αλλάζουμε τις προτεραιότητές μας, δίνοντας μία μεγαλύτερη έμφαση στην εξισορρόπηση της προσωπικής και της επαγγελματικής μας ζωής αν και σε πολλές περιπτώσεις να νιώσουμε ένα αμφιταλαντεύομαστε από διαφόρων ειδών διλήμματα τα οποία μπορεί να προκύψουν.

Μία και ας μην ξεχνάμε πως στις 14 Οκτωβρίου έχουμε και την ηλιακή έκλειψη και νέα σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού.

Από την έκθεση του ήλιου ευνοούνται οι εκπρόσωποι της αέρινης τριπλότητας : Δίδυμοι Ζυγοί και Υδροχόοι που θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν σημαντικά στον τομέα των σχέσεων τους και της κοινωνικής τους ζωής.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση