Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Νέα σελήνη

Αντιγόνη Στάμου

Νέα σελήνη

Αντιγόνη Στάμου

Στις 14μοίρες του καρκίνου ώρα 0.57 μμ.

Επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού καρκίνοι, αιγόκεροι, κριοί, ζυγοί. Του δευτέρου δεκαημέρου. Κυβερνήτης πλανήτης η σελήνη στην ισχυρή θέση της και επάνω στον απλανή Σείριος Το λαμπρό αστέρι, δίνει πλούτη δόξα, ταξίδια, παροχές και εκτίμηση από ανώτερα άτομα, Το τυχερό χέρι.

 

Προωθεί τη δημιουργία νέων οικογενειακών σχέσεων πολύ καλή για σύναψης γάμων αρραβώνων αλλά και για τεκνοποίηση, με τη χορηγία της Αφροδίτης που φέρει καλοσύνη και καλές αισθηματικές και οικογενειακές σχέσεις η σελήνη εδώ είναι προστατευτική ευαίσθητη ξέρει να αποθηκεύει και να προστατεύεται και το αίτημά της είναι η προστασία της οικογένειας της αγάπης, και η προώθηση όλων των οικογενειακών ζητημάτων. Ο ήλιος ως αρσενική αρχή την αγαπά και την υποδέχεται με στοργή δίνοντάς της τα φώτα να προχωρήσει στα θηλυκά αιτήματά της και με το τρίγωνο του Κρόνου παίρνουν και τις ευλογίες του, για να γίνουν καινούργιες οικογένειες και να γεννηθούν παιδιά που θα λάβουν στοργή και αγάπη από την οικογένειά τους. Επίσης για όλα τα καινούργια ξεκινήματα που αφορούν επαγγελματικές δραστηριότητες, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στην αρχαιολογία, μαθηματικά, ναυτιλιακά ή σε σχέση με τη θάλασσα, όπως και εργασίες που αφορούν την προστασία ανθρώπων νοσοκόμοι, περίθαλψη ατόμων, ηθοποιοί, λογιστικά και μαγειρική.

Η αφομοίωση του συναισθήματος και του ενστίκτου θα είναι πολύ έντονη στους καρκίνους τους ιχθύς που έχουν ήλιο ή σελήνη στον καρκίνο 14-15 μοίρες.

 

Μπορείτε να κάνετε μια ευχή την ωρα της νέας σεληνη με αιτηματα αγάπης και αρμονίας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση