Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Νέα σελήνη στον κριό

Νέα σελήνη στον κριό

Αντιγόνη Στάμου

( Σε ενέργεια από 21 Μαρτίου έως 6 Απριλίου 2023)

Θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους της πύρινης τριπλότητας: Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, των πρώτων ημερών, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες των ζωδίων.

Στις 20 του μήνα ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού, και έχουμε την εαρινή ισημερία.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, είναι ένας κύκλος πολλά υποσχόμενος.

Είναι η στιγμή να κάνουμε μία καινούργια έναρξη, σε όποιο τομέα και αν επιλέξουμε, είτε αφορά την επαγγελματική μας ζωή, είτε την προσωπική μας είτε τα οικονομικά θέματα μας.

Είναι μία καλή στιγμή, για να αφοσιωθούμε στους προσωπικούς στόχους μας, και να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο, έξω αυτά που κάναμε μέχρι τώρα.

Να προχωρήσουμε με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, προς την κατεύθυνση που επιλέγουμε να πάμε.

Είναι ένας εξαιρετικά δυναμικός κύκλος, κάτω από τον οποίο μπορούμε να επαναξιολογήσουμε και τη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας.

Είναι η στιγμή να κάνουμε πολύ σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας.

Και καλό θα είναι να κινηθούμε με βάση την αντικειμενικότητα και το ρεαλισμό, και να θέσουμε τις σωστές βάσεις, για να κάνουμε μικρά ή μεγαλύτερα ξεκινήματα.

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η στιγμή που ανοίγουν όλα μπροστά μας ,και μας προσκαλούν σε έναν καινούργιο ”παιχνίδι”

Μας ωθεί μέσα από την εμπειρία και τη δράση, να μπούμε σε μία νέα περιπέτεια ανακαλύπτοντας και τα οφέλη τού να εκφραζόμαστε αυθεντικά και ειλικρινά. αλλά και να τολμούμε εκεί που οι άλλοι σταματούν.

Αυτό κάνει και τη διαφορά.