Λέων

Λέων | Σεπτέμβριος 2023

Λέων | Σεπτέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είναι ένας μήνας που σας απελευθερώνει από πολλές δεσμεύσεις, διλήμματα και ερωτηματικά που σας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα, μία και στις αρχές του μήνα η Αφροδίτη περνά σε ορθόδρομη πορεία,και αυτός είναι ένας λόγος που βλέπετε πλέον τα σχέδιά σας σταδιακά να επανεκκινούνται.

Από δω και πέρα, αυτό που θα νιώσετε, είναι η ανάγκη να απελευθερωθείτε και να αποκτήσετε αρχικά την εσωτερική ελευθερία, και τη βεβαιότητα πως ζείτε σύμφωνα με αυτό που εσείς επιλέγετε, και όχι με αυτό που σας επιβάλλουν οι άλλοι.

Γνωρίζετε πολύ καλά πως για να γίνει αυτό χρειάζεται να σπάσετε κάποια παλιά δεσμά, τα οποία σας κρατούν καθηλωμένους σε καταστάσεις η και σχέσεις οι οποίες πλέον δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν.

Ο μήνας αυτός σε πολλές περιπτώσεις θα σας προσφέρει την εμπειρία μιας αφύπνισης, η οποία θα σας κάνει να δείτε πολύ πιο καθαρά πλέον, τι θέλετε και πως μπορείτε να το κατακτήσετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Σε ότι αφορά τον τομέα των προσωπικών σχέσεων σας είναι η εποχή που θα αναζητήσετε να βρείτε την ουσία και όχι την επιφάνεια στις κοντινές και στενές σας σχέσεις.

Το προηγούμενο διάστημα λειτούργησε καθοριστικά, σας επέτρεψε να δείτε με μία μεγαλύτερη αντικειμενικότητα τόσο τις δικές σας προθέσεις και συναισθήματα απέναντι στους άλλους όσο και το αντίθετο.

Να θυμάστε πως αυτή την εποχή, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μία ευκαιρία, η οποία ωστόσο χρειάζεται να την ανακαλύψετε, γιατί κρύβεται μέσα σας,.

Κοντά στην πανσέληνο του Κριού στο τέλος του μήνα θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε μία σχέση, και πλέον να πάρετε αποφάσεις για την εξέλιξή της.

Ότι κι αν επιλέξετε να κάνετε μη βιαστείτε, γιατί έως τις 15 του μηνός ο Ερμής βρίσκεται σε αναδρομή πορεία, και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να το αναθεωρήσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.

Πολύ ενδιαφέρουσες είναι και οι εξελίξεις που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή, μία και η εποχή αυτή, σας δίνει πολύ σημαντικές δυνατότητες να χτίσετε μία καλύτερη οικονομική βάση μέσα από τη δουλειά σας.

Το διάστημα που ακολουθεί, μετατοπίζει τη σκυτάλη των εξελίξεων στην καριέρα σας, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, μία και ο Δίας περνά σε αναδρομή πορεία στις 5 του μηνός, και αυτός είναι ένας λόγος, που θα σας βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσετε τα κίνητρά σας, τους στόχους σας ,και το κατά πόσο μπορεί να υλοποιηθούν στη φάση αυτή ή όχι.

Η αν χρειαστεί να κάνετε διορθωτικές κινήσεις προκειμένου να ολοκληρώσετε ότι στοχεύετε.

Άκρως υποστηρικτική νέα σελήνη στις 15 του μηνός ζώδιο της Παρθένου, σας ανοίγει ένα νέο κύκλο εξελίξεων σε ότι αφορά τα ζητήματα των οικονομικών σας, και σας προσφέρει μία οικονομική δυνατότητα, η οποία σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή, μέσα από μία νέα πρόταση ή μία καινούργια δουλειά.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση