Λέων

Λέων | Νοέμβριος 2023

Λέων | Νοέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Στο μήνα του Νοεμβρίου αφιερώσετε την προσοχή σας στην επίλυση τυχόν οικογενειακών προβλημάτων, και εξετάστε το ενδεχόμενο να κλείσετε συμφωνίες, οι οποίες μπορεί να υπόσχονται σημαντικό για εσάς οικονομικό όφελος, αφού τις εξετάσετε διεξοδικά.

Καλό θα είναι να κρατήσετε ένα μέτρο σε ότι κι αν κάνετε, μία και θα έχετε συχνά-πυκνά την τάση να υπερβάλλετε, κάτι που μπορεί να σας εξαντλήσει και σωματικά και ψυχικά, οπότε κάνετε ότι πρέπει και ότι μπορείτε για να το αποφύγετε.

Αποφύγετε επίσης να εκθέσετε τον εαυτό σας σε εξωτερικούς κινδύνους, είσαι κακόβουλα πρόσωπα που σας αποδυναμώνουν.

Αισθηματικές προβλέψεις.

Παρόλο που σε γενικές γραμμές ο μήνας του Νοεμβρίου, φέρνει αρκετό πονοκέφαλο σε αισθηματικές και οικογενειακές σχέσεις, μια και είναι και το κλίμα σε πολλές περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα τεταμένο, μετά τις 22 του μηνός και με την είσοδο του Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε τη ρεβάνς.

Γενικότερα ωστόσο οι συνθήκες το μήνα του Νοεμβρίου, θα τονίσουν την ανάγκη για συντροφικότητα και θα αναδείξουν τον κοινωνικό χαρακτήρα σας.

Ενώ η νέα σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας υποχρεώσει να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, για να αντιμετωπίσετε πιο ρεαλιστικά οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα, που ωστόσο χρειάζεται να τα χειριστείτε με ευελιξία υπομονή και ψυχραιμία, μια και συχνά πυκνά θα έχετε την τάση να βγαίνετε έξω από τα συνηθισμένα όρια και πλαίσια σας, μία και οι προκλήσεις με τις οποίες θα έρθετε αντιμέτωποι θα είναι πολλές.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Γεγονός είναι πως ο μήνας του Νοεμβρίου θα σας βρει με ένα φορτωμένο πρόγραμμα και αρκετή κούραση αλλά και ένταση.

Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις απαιτήσεις σας και κυριολεκτικά πολύ προσεκτικοί στη δουλειά σας, μία και θα υπάρξουν καταστάσεις, που πυροδοτούν με ή χωρίς λόγο αντιπαραθέσεις, ανταγωνισμούς και γεγονότα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να είναι έξω από αυτά που έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Πάντως η διέλευση του Ηλίου από το ζώδιο του Τοξότη από τις 22 και μετά, θα ευνοήσει ιδιαίτερα τη δημιουργικότητά σα, θα γεννήσει αξιόλογες ιδέες, και ίσως να σας οδηγήσει σε μία μικρή η μεγαλύτερη νίκη, για ένα ζήτημα πάνω στο οποίο έχετε εργαστεί πολύ και σκληρά.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση