Λέων

Λέων | Μάϊος 2024

Λέων | Μάϊος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Λέων

Καλό μήνα αγαπητοί Λέοντες.
Ο μήνας θα έχει πολύ ενθουσιασμό και ανοιξιάτικη ενέργεια, μετακινήσεις, μικρά ταξίδια ή και μεγαλύτερα, πιο μακρινά. Ξεκινώντας από εσάς των πρώτων ημερών ξαφνικές και απρόοπτες επαγγελματικές καταστάσεις που θα πρέπει να καταλάβετε το συμφέρον σας και να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα βρεθούν. Αν δεν βρεθείτε ξαφνικά στο δικό σας γάμο είναι σίγουρο ότι θα παρευρεθείτε σε γάμους και βαφτίσεις και μάλιστα σε μέρη μακρύτερα από τη διαμονή σας. Μέσα από το επάγγελμά σας αυτό το μήνα θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους που θα σας αλλάξουν και τη ροή της ζωής σας, με την καινούργια ιδεολογία που θα αποκτήσετε. Από τα μέσα του μήνα και μετά θα σταθεροποιηθούν οι οικονομικές σας δυνατότητες και αυτό οφείλεται πλέον στη σωστή διαχείρισή σας.

Ερωτικά

Πολύ ερωτικός αυτός ο ανοιξιάτικος μήνας και θερμόαιμος θα έλεγα. Με τον Άρη στον ένατο ηλιακό από τον Κριό και τον Ερμή σε ορθή πορεία, η επικοινωνιακή σας διάθεση θα είναι σε εγρήγορση, έτσι αποκτάτε γρήγορα θαυμαστές και η ερωτική σας διάθεση ανανεώνεται. Ξαφνικοί έρωτες θα μπουν στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν ένα ρομάντζο πολύ ωραίο αλλά easy comes easy goes, όπως και να έχει χαρείτε το και ανανεωθείτε ερωτικά. Όσοι είστε σε συμβίωση, σταθερή σχέση, δύσκολη απόφαση να περάσετε στην τελειωτική δέσμευση που έρχεται με τη σύνοδο ήλιου- Δία στον Ταύρο και στον δέκατο ηλιακό για σας του τρίτου δεκαημέρου. Επίσης καλές ημερομηνίες τεκνοποίησης είναι από τις 16/5 και μετά. Θα πραγματοποιηθούν και οι ελπίδες σας για τη σταθεροποίηση μιας σχέσης.

Επαγγελματικά

Δύσκολες αποφάσεις, αλλά με σταθερά βήματα πλέον και αποφασιστικά αφήνετε πίσω σας την αφέλεια και την επιπολαιότητα, βάζετε τα πόδια σταθερά στο έδαφος για να πάτε πιο ψηλά το επάγγελμά σας και να πάρετε και την προαγωγή ή να προβληθείτε για ένα πνευματικό σας έργο. Εάν είστε καλλιτέχνης να προβάλλετε τη δουλειά σας στο κοινό. Αν έχετε εργαστεί σκληρά για κάποιο μορφωτικό, εκπαιδευτικό θέμα, θα έχετε βέβαια αρκετό τρέξιμο αλλά θα δικαιωθείτε. Τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται από τα μέσα του μήνα μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση