Λέων

Λέων | Ιούνιος 2024

Λέων | Ιούνιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Καλό μήνα
Ο Δίας στον ενδέκατο ηλιακό σας θα σας δείξει ότι θα πραγματοποιηθούν οι ευχές και οι ελπίδες σας. Το πιο ευχάριστο και αισιόδοξο μήνυμα αυτής της εποχής αρχικά για τους Λέοντες των 5 πρώτων μοιρών είναι ότι θα πετυχαίνεις πράγματα με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων και όχι μόνο μέσω των φίλων, αλλά και μέσω ανέλπιστων γεγονότων. Η Αφροδίτη σύνοδο Δία ενισχύει την καλή τύχη που θα έρθει εξ άνωθεν. Ερμής σύνοδος Δίας μια αναπάντεχη είδηση επαγγελματικής φύσεως, θα πάρετε κάποιο οικονομικό δώρο ή θα πετύχετε μια καλή συμφωνία με συνεταίρο ή και με το ταίρι ή σύζυγο, γιατί ο Ερμής θα κάνει όψη με Πλούτωνα εβδόμου οίκου. Θα σας αποκαλυφθούν και μυστικά που δεν γνωρίζατε ως τώρα. Να προσέξετε στις 11/6 με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο τετράγωνο Πλούτωνα βγάζει θυμό και πείσμα, δυσκολία στα κρυφά συναισθήματα.

Ερωτικά

Αφού ο Δίας από τον ενδέκατο μαζί με την Αφροδίτη κάνει σύνοδο, σας αλλάζει τη διάθεση, σας κάνει ενθουσιώδης, ευχάριστους, επικοινωνιακούς με χιούμορ, αυτό και μόνο θα σας δώσει τη δυνατότητα μέσα από φιλικούς σας χώρους να βρείτε καινούρια φλερτ. Η όψη που σχηματίζει ο Δίας, Αφροδίτη με τον Πλούτωνα είναι μια ευεργετική συγκυρία για εσάς που είστε σε σχέση. Αν υπήρξαν τριγμοί για κάποιο διάστημα μπορείτε να αποκαταστήσετε και να εξομαλύνετε τις διαφωνίες με το ταίρι σας. 4/6 για εσάς τους ελευθέρους η νέα σελήνη ευνοεί καινούριες σχέσεις. Στις 11/6 Άρης τετράγωνο Πλούτωνας προσέξτε θυμό και καβγάδες με το ταίρι σας.

Επαγγελματικά

Για εσάς των 5 πρώτων μοιρών οι Λέοντες που λαμβάνετε την ενέργεια από τη διέλευση του Δία- Αφροδίτης σύνοδο σε καλή όψη με τον ήλιο σας, δημιουργεί επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες. Μια όψη θα δείξει όταν ο Ερμής από τον Δίδυμο πιάσει τρίγωνο με Δία, Πλούτωνα κερδοφόρος από πλευράς εισπράξεων, ευεργετικές, θα φανούνε και οι δημόσιες εμφανίσεις σου αλλά και η κοινωνικοποίησή σου μέσα σε κύκλους όπου θα υπάρχουν άτομα κύρους. Αν είστε άτομα τα οποία ασχολείστε με διαφήμιση, εκπαίδευση, τουρισμό, πολιτική και ταξίδια θα έχετε επεκτατικές ευκαιρίες και να προβάλετε τα ταλέντα σας με τα ανάλογα οφέλη. Νέα σελήνη 4/6 σας βάζει καινούριους στόχους με ευνοϊκές προϋποθέσεις, φέρνει ταξίδια επαγγελματικά, και επιτυχίες σε διαγωνισμούς εξετάσεων. Προσέξτε την όψη Άρη τετράγωνο Πλούτωνα στις 11/6, τις δυσκολίες που θα προκύψουν για την επίτευξη των στόχων σας, μπορεί να συναντήσεις δυσκολίες προερχόμενες από τρίτους.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση