Λέων

Λέων | Ιούλιος 2024

Λέων | Ιούλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Λέων

Ο ήλιος στον καρκίνο θα βρίσκεται στον δωδέκατο ηλιακό σου, σχεδόν για όλο το μήνα μέχρι τις 22/7 κατά τη διάρκεια που διελαύνει από εκεί θα παλεύεις με το συνειδητό και το υποσυνείδητο, ψυχολογικά θα βρίσκεσαι σε μια ευαίσθητη φάση. Προβλήματα τρίτων ατόμων θα επηρεάζουν την ψυχολογία σου, κατά διαστήματα και ανάλογα με τις διελεύσεις που θα δέχεται ο ήλιος. Μια σημαντική ημερομηνία είναι η νέα σελήνη που συντελείται μέσα στο δωδέκατο σου στις 6/7 στο ζώδιο του καρκίνου. Υποσυνείδητα ζητάς την οικογενειακή προστασία και την θαλπωρή, αντλώντας δυνάμεις από τις πατρογονικές σου ρίζες. Σημαντικές ημέρες είναι 21/7 όπου γίνεται η πανσέληνος μέσα στο δωδέκατο ηλιακό σου και ταυτόχρονα η εκρηκτική σύνοδος Άρη, ουρανού όπου επηρεάζεσαι εσύ των 26 μοιρών ως 30 μοίρες. Θυμός υπερβολική συναισθηματική ένταση εγκλωβισμένα πάθη και εσωτερική διαμάχη θα νιώσεις μεγάλη πίεση και αφορά κυρίως τομείς της ζωής σου, όπως σε θέματα δεσμών ζωής, σε θέματα επαγγελματικά, θα σπάσουν συμφωνίες για εργασίες και για επαγγελματικές συμφωνίες, θέματα γάμων. Θα σου φανερώσει αυτή η πανσέληνος πολλά ζητήματα που δεν τα ήξερες ή εθελοτυφλούσες, προσπάθησε να κρατήσεις την αυτοκυριαρχία σου γιατί όπου συμμετέχει ο ουρανός και ο πλούτωνας είναι θέματα που δεν τα διαχειρίζεσαι εσύ ούτως ή άλλως.

 

Ερωτικά

 

6/7 αν είσαι ελεύθερος η νέα σελήνη ευνοεί καινούριες σχέσεις και δεσμούς κρυφούς ή πλατωνικούς. Στις 21/7 Άρης σύνοδος ουρανός, προσέξτε θυμό και καβγάδες με το ταίρι σου φέρνει βίαιες θυμωμένες εκρήξεις και χωρισμούς. Την ημέρα με την πανσέληνο και με τη σύνοδο της σελήνης με τον πλούτωνα δύσκολη ενέργεια για τα αισθηματικά και ερωτικά, σου ζητήματα συναισθηματικά προβλήματα, δεν υπάρχει αρμονία ανάμεσα στα ζευγάρια. Γίνεσαι υπερβολικά ευαίσθητος με αποτέλεσμα να έχεις προβλήματα εσωτερικής συναισθηματικής πάλης, θα ανακαλύψεις την πραγματική πλευρά του άλλου. Από τις 22/7με την Αφροδίτη, Έρμη στο λέοντα ευνοημένος θα είσαι σε φλογερούς έρωτες, εσύ που ανήκεις στο δεύτερο και πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.

 

Επαγγελματικά

 

18/7 Δίας, Αφροδίτης εξάγωνο σε καλή όψη με τον ήλιο σου δημιουργεί επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες. Ο Ερμής από τον λέοντα τρίγωνο με Δία, αντίθεση πλούτωνα θα ευνοηθούν οι δημόσιες εμφανίσεις σου και η κοινωνικοποίησή σου μέσα σε κύκλους όπου θα υπάρχουν άτομα κύρους ο εντυπωσιακός σου τρόπος και ευφράδειά σου θα συντείνουν να υλοποιηθεί η επιθυμία σου. Αν ασχολείσαι με διαφήμιση εκπαίδευση τουρισμό, πολιτική και ταξίδια θα έχεις επεκτατικές ευκαιρίες να προβάλεις τα ταλέντα σου με τα ανάλογα οφέλη. Νέα σελήνη 6/7 καινούριοι στόχοι που τους κρατάς κρυφούς. Προσέξε την όψη Άρη σύνοδο ουρανό στις 15/7, τις δυσκολίες που θα προκύψουν για την επίτευξη των στόχων σου μπορεί να συναντήσεις δυσκολίες προερχόμενες από τρίτους και απρόβλεπτες καταστάσεις, μην εμφανίζεις τα σχέδια και τους επαγγελματικούς στόχους ακόμα. Την ημέρα γίνετε και η πανσέληνος όπου κλείνει κύκλους με ανθρώπους και γεγονότα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση