Λέων

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 2022

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου 2022

Αντιγόνη Στάμου

Στην εβδομάδα αυτή καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας, πως ότι και να γίνει, ή όσο και αν  νιώσετε πως προκαλεί είστε είναι σημαντικό να ελέγχετε τις αντιδράσεις και την συμπεριφοράς σας.

Σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή  ή είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε μπροστά σε συμπεριφορές, οι οποίες έχουν έναν εριστικό προκλητικό η και  ανατρεπτικό απέναντί σας χαρακτήρα, και αυτός είναι ένας λόγος που μπορεί πολύ εύκολα να οδηγήσει σε εντάσεις και αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους.

Δεν αποκλείεται βεβαίως, να υπάρξουν και καινούργιες επαγγελματικές εξελίξεις, οι οποίες με κάποιο τρόπο σας δημιουργούν ένα είδος διλήμματος ως προς το πώς να κινηθείτε.

Αλλά και σε ότι σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φαίνεται πως οι σχέσεις είναι αρκετά τεταμένες, και καλό θα είναι ούτε να προσπαθήσετε να επιβάλετε τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά ούτε να συμβιβαστείτε με κάτι για το οποίο δεν συμφωνείτε.

Η αναδρομή πορεία του Άρη έως τις 12 Γενάρη 2023,σας βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσετε τα σχέδια σας και τους στόχους σας, που είχατε καθορίσει για το άμεσο μέλλον.

Βρείτε τι δεν έχετε χειριστεί σωστά για να μπορέσετε να το διορθώσετε.

Καθώς επίσης στο διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψετε και κάποια πρόσωπα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας οραμάτων και μπορούν να σας βοηθήσουν ουσιαστικά.

Ότι κι αν επιλέγεται η αποφασίζετε ωστόσο, θα πρέπει να το εξετάζεται διεξοδικά.

Η εβδομάδα ανοίγει με έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, κυρίως στις ημέρες της Δευτέρας και της Τρίτης, θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε σε ένα πιο ουσιαστικό κλίμα.

Ωστόσο καλό είναι να μην τραβάτε τα άκρα, αν νιώθετε ότι και η άλλη μεριά, δεν είναι διαθέσιμη προς στιγμήν τουλάχιστον να σας ακούσει.

Τετάρτη και  Πέμπτη και στο μεγαλύτερο μέρος της Παρασκευής, η διάθεση σας σταδιακά γίνεται πιο εσωστρεφής, και αναζητάτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε το συναίσθημά σας, την επιθυμία σας,τη διάθεσή σας με τα πρόσωπα που αγαπάτε και νιώθετε περισσότερο κοντά τους.

Το κλίμα αλλάζει και το Σαββατοκύριακο, σας δίνει λόγους να χαμογελάτε, να μοιράζεστε τις στιγμές σας με τα πρόσωπα που αγαπάτε, και να ασχοληθείτε και με οτιδήποτε μπορεί να ενισχύει τα ενδιαφέροντά σας.