Λέων

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου – 05 Μαΐου 2024

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου - 05 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Αγαπητοί Λέοντες καλή εβδομάδα.

Καλή εβδομάδα θα έλεγα γιατί ήλιος- Αφροδίτη στον Ταύρο και στο ζενίθ σας έχουν να πουν πολλά για την εικόνα σας, την καριέρα σας και την καταξίωσή σας. Θα αναγνωριστείτε με αργά βήματα και σταθερά, έχετε ιερό σκοπό την καριέρα και την αναγνώριση σας. Μπορείτε να ευνοηθείτε μέσα από την αναγνώριση το οποίο να συνοδεύεται και από χρήμα. Θα είναι σημαντικός ο ήλιος ο οποίος είναι στον Ταύρο και είναι δικός σας κυβερνήτης, να σας προβάλλει προς τα έξω. Θα προωθήσετε την προσωπικότητα σας και οι φιλοδοξίες σας αρχίζουν πλέον να παίρνουν μορφή και να γίνονται γόνιμες και εποικοδομητικές.

Ερωτικά

Άρης- Ποσειδώνας σύνοδος τυπική Ποσειδώνια ψευδαίσθηση. Μπορεί να σε οδηγήσει κοντά σε ανθρώπους ανειλικρινείς και υποκριτές ακόμα και ο μόνιμος σύντροφός σου μπορεί να σε παραπλανήσει για να εξυπηρετήσει κάποιους δικούς του σκοπούς εκμεταλλευόμενος βέβαια τη δική σου ευπιστία, αυτή η όψη θα ισχύει μέχρι τις 30 Απριλίου. Από κει και πέρα ο πλανήτης Άρης περνάει στον Κριό που θα αρχίσει να ευνοεί τους Λέοντες των πρώτων ημερών και να ξεκαθαρίσει και τις καταστάσεις.

Επαγγελματικά

Μέχρι τα τέλη του μήνα, 30 Απριλίου, εάν είστε σε συνεταιρισμό με κάποιο τρίτο άτομο θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα οικονομικά σας γιατί μάλλον έχετε εξαπατηθεί σε κάποια θέματα. Μπορεί να έχετε και κάποια μορφή παραπλάνησης σε θέματα εφορίας ή δανείων, μην είστε εύπιστοι και διερευνήστε εξονυχιστικά κάθε έγγραφο και λογαριασμούς που έχετε. Από την 1η Μάη αρχίζουν τα πράγματα και ξεκαθαρίζουν, με τον Άρη πλέον στον Κριό και τον Ερμή σε ορθή φορά θα βγάλετε άκρη και θα γυρίσει υπέρ σας η κατάσταση.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση