Λέων

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23- 29 Οκτωβρίου 2023

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23- 29 Οκτωβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Μία εβδομάδα γεμάτη προκλήσεις είναι αυτή που θα διανύσουμε για εσάς, και όχι μόνο μία και η επιρροή της σεληνιακής έκλειψης στο ζώδιο του Ταύρου θα σας ακολουθήσει για αρκετούς μήνες παρακάτω.

Το σίγουρο είναι πως έχετε πολλά να διαχειριστείτε και κυρίως πολλά να αλλάξετε, για αυτό κάντε ένα πλάνο,και ρωτήστε τον εαυτό σας τι έχετε σε προτεραιότητα αυτή την εποχή, που χρειάζεται να το ολοκληρώσετε να το κλείσετε, και να το αφήσετε πλέον στο παρελθόν σας, μία και όπως και να χει ο κύκλος αυτός, θα σας βάλει στη διαδικασία να πάρετε θέση και αποφάσεις οι οποίες ομολογουμένως δεν είναι εύκολες, για αυτό καλό είναι να τις έχετε προετοιμάσει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η έμφαση αυτής της εποχής, έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια σας ,μία και η συσσώρευση πλανητών στο ζώδιο του Σκορπιού, φωτίζει αυτήν τη συγκεκριμένη περιοχή, τις σχέσεις σας τις οικογενειακές, όσο και τη σχέση με τον σύντροφό σας.

Σε προσωπικό επίπεδο είναι πολύ πιθανό, ο κύκλος αυτός να σας βάλει στη διαδικασία να ολοκληρώσετε για να κλείσετε οριστικά, μία σχέση στην αισθηματική σας ζωή, που πλέον εδώ και καιρό έχει υποθέσεις σε τέλμα.

Γενικότερα ωστόσο επειδή ακριβώς οι αντιθέσεις του σχηματίζει τόσο ο Ερμής όσο και ο Άρης με το Δία από το ζώδιο του Σκορπιού του Ταύρου, δημιουργούν έντονες αψιμαχίες, εντάσεις και αντιπαραθέσεις, οι οποίες δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμες ,χρειάζεται να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, για να κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα μπορείτε, γιατί ενδεχομένως ανοίγοντας ένα θέμα το οποίο δυσκολεύει τόσο εσάς όσο και τους γύρω σας, δεν γνωρίζετε ποτέ, τι αντιδράσεις μπορεί να προκαλέσετε από τους άλλους.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, δημιουργεί ένα κλίμα σημαντικών μικρών ή μεγαλύτερων αλλαγών στην επαγγελματική ζωή, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας.

Ιδιαίτερα αν βρίσκεστε σε μία δουλειά όπου νιώθετε να δυσκολεύεστε, και που εδώ και καιρό έχετε συμβιβαστεί πολύ περισσότερο από όσο αντέχετε, η περίοδος αυτή μπορεί να σας βάλλει στη διαδικασία να θελήσετε να αποχωρήσετε, και να αναζητήσετε αλλού δουλειά.

Καλό θα είναι επίσης το διάστημα αυτό, να μην προσπερνάτε τους ανωτέρους σας, αλλά και γενικότερα να κινείστε έχοντας χαμηλούς τόνους, χωρίς να μπαίνετε στη διαδικασία του ανταγωνισμού, γιατί και το κλίμα δεν το σηκώνει, και η ψυχολογία σας επίσης.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση