Λέων

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 20 – 26 Μαρτίου 2023

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 20 - 26 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Υποδέχεστε τη νέα σελήνη στο ζώδιο του Κριού, ένας κύκλος ιδιαίτερα ευοίωνος ανανεωτικός και τυχερός, σε πολλές περιπτώσεις, μία και είναι η αρχή μιας καινούργιας εποχής για τη ζωή σας πιο αισιόδοξης πιο φωτεινής, και πολλά υποσχόμενης.

Τώρα θα αναζητήσετε τους λόγους και τα πρόσωπα εκείνα. μέσα από τα οποία μπορείτε να ανταλλάξετε θετική ενέργεια, συναισθήματα και ιδέες, καθώς επίσης να ψάξετε την ουσία των πραγμάτων με έναν διαφορετικό τρόπο από το συνηθισμένο.

Ίσως θελήσετε να κάνετε κάποια σεμινάρια, ένα νέο κύκλο αυτογνωσίας, που θα σας βοηθήσει περισσότερο, στο να κατανοήσετε τον εαυτό σας, και ο κατ επέκταση και τους γύρω σας.

Καθώς επίσης το διάστημα αυτό θα αναζητήσετε περισσότερη χαρά, και για αυτό θα ενισχύσετε πιο πολύ την κοινωνική σας ζωή.

Το επόμενο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας είναι η παρουσία του Πλούτωνα απέναντί σας για τα επόμενα 19 χρόνια.

Είναι η στιγμή που μπαίνετε στη διαδικασία να αλλάξετε τελείως τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας.

Από δω και πέρα θα θελήσετε περισσότερο βάθος, ουσία και νόημα, με όποιο πρόσωπο συνυπάρχετε, συνεργάζεστε ή συνδέστε συναισθηματικά.

Στα επόμενα χρόνια θα εγκαταλείψετε σχέσεις οι οποίες πλέον έχουν φθαρεί ή ολοκληρωθεί, και θα αναζητήσετε καινούργιες, μέσα από τις οποίες θα μπορέσετε να συνδεθείτε έτσι όπως εσείς επιλέγετε.

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου από την ημέρα του Σαββάτου έως τις 20 Μαΐου, δημιουργεί διάφορες αναβολές και ματαιώσεις διαφόρων θεμάτων σας, αλλά και πολλές υποχρεώσεις, οι οποίες σας κουράζουν ιδιαίτερα ,και σας κάνουν να χάνετε τη δύναμή σας και την αισιοδοξία σας.

Καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας, πως το διάστημα που ακολουθεί έχει αρκετό παρασκήνιο, για αυτό είναι σημαντικό να προσέχετε τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεστε ή δείχνετε εμπιστοσύνη.