Λέων

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13 – 19 Μαρτίου 2023

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13 - 19 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Στην εβδομάδα αυτή θα νιώσετε πως υπάρχει μία μεγάλη στασιμότητα και αναστολή των δραστηριοτήτων σας, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε αυτό.

Υπάρχουν εμπόδια, και αρκετές δυσκολίες, οι οποίες έρχονται στο προσκήνιο, εμποδίζοντας κάθε σχέδιο, ιδέα η δράση σας, αυτή την εποχή, και θα παρατηρήσετε πως όσα άτομα στάθηκαν μέχρι τώρα κοντά σας, η θέλησαν να σας βοηθήσουν, αυτή την εποχή δεν είναι διαθέσιμα.

Δώστε μία μεγαλύτερη προσοχή στα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας ζητήματα, και αποφύγετε αυτή την εποχή να κάνετε ανοίγματα τα οποία εμπεριέχουν ρίσκο, γιατί το σίγουρο είναι ότι θα το μετανιώσετε.

Σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, είναι μία εποχή που θα δείτε και θα διαπιστώσετε, πως δεν υπάρχει πρόοδος, μία και οι εξελίξεις φτάνουν σε αδιέξοδα, και η όποια ενεργητικότητά σας, αναλώνεται στο πώς να υπερπηδήσετε τα εμπόδια που απλώνονται μπροστά σας.

Πάρτε το χρόνο σας, και να θυμάστε πως αυτή η εβδομάδα, σας καλεί να κρατήσετε αποστάσεις, από οτιδήποτε νιώθετε ότι σας ζορίζει δεν είστε έτοιμοι να το διαχειριστείτε. Από την επόμενη θα έχετε πολλούς λόγους να περάσετε ξανά στη δράση, και να φέρετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε ότι επιδιώκετε.