Λέων

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Λέων

Καλή εβδομάδα αγαπητοί Λέοντες
Η εβδομάδα σου ξεκινά με τη μαχητική σου διάθεση να δικαιωθείς για κάποια προβλήματα που προέκυψαν από κουτσομπολιά για το πρόσωπό σου ,αλλά και θέματα να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου, αφού ο Ερμής, δείκτης των οικονομικών σου, περνά στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου και δίνοντας σου τη συνετή διαχείριση όσον αφορά τις οικονομικές σου ασφάλειες αλλά και βάζοντας σε να σκεφτείς πιο εποικοδομητικά και σταθερά για το κοινωνικό σου προφίλ. Ο Άρης από τον Κριό σε βοηθά να ενεργείς με ενθουσιασμό και δυναμική ενέργεια, να θέσεις στόχους για ταξίδια, επιμόρφωση και σωματική ευεξία. Κάνοντας χρήση τις ευεργετικές ενέργειες των δυο πλανητών Ερμή και Άρη αδύνατον να μην πετύχεις ότι επιθυμείς.

Ερωτικά

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα η πιο τυχερή μέρα για έναν έρωτα μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο φυσικά είναι η ημέρα που θα γίνει σύνοδος Αφροδίτη- Δία, θα έρθουν εκπλήξεις στην ερωτική σου ζωή γιατί συμμετέχει και ο Ουρανός. Στις 14/5 όπου η Αφροδίτη κάνει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο, δίνει τη δυνατότητα λείανσης σχέσεων που είχαν κλονιστεί αλλά όχι εξυγίανσης γιατί ο Πλούτωνας απέναντι σας για εσάς τους Λέοντες των πρώτων ημέρων ξεθάβει θέματα αργά.

Επαγγελματικά

Κυρίως για εσάς που θέλετε να πάτε στο εξωτερικό ή να ξεκινήσετε μαθήματα, σεμινάρια ή ασχολείστε και με νομικής φύσεως θέματα, θα κυλήσουν όλα αυτά ομαλά με τον Άρη στον Κριό και στον ένατο ηλιακό για τους λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου. Με τον Ερμή στον δέκατο ηλιακό σου σημαντικές επαγγελματικές γνωριμίες με επισύναψη συμφωνιών διαρκείας. Αφροδίτη- Δίας στις 17/5 σημαίνει για εσάς του τρίτου δεκαήμερου μια τύχη οικονομική, επαγγελματική αλλά και κοινωνική, ηθική αποκατάσταση. Και θα λάβεις ένα δώρο από συγγενικό πρόσωπο.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση