Λέων

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Αυτή την εποχή είναι πολύ σημαντικό να διευρύνετε την οπτική σας, και να δείτε τα πράγματα μέσα από ένα ευρύτερο πρίσμα, και όχι με στενότητα η στενοκεφαλιά.

Είναι μία εβδομάδα πολλά υποσχόμενη, που μπορεί να σας απογειώσει, αρκεί να είστε έτοιμοι να διακρίνετε τις ευκαιρίες οι οποίες έρχονται στη ζωή σας, και οι οποίες ομολογουμένως αυτή την εποχή μπορεί να είναι περισσότερες από ότι νομίζετε ή πιστεύετε.

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε στην εβδομάδα που θα διανύσουμε, είναι να αποβάλλετε κάθε ίχνος αμφιβολίας, διλήμματος ή ερωτηματικών που μπορεί να κατατρώει το μυαλό ή την ψυχή σας ,και να αφεθείτε με πίστη στις εξελίξεις των ημερών

Αισθηματικές προβλέψεις

Σε ότι αφορά τον τομέα των σχέσεων σας γενικότερα, το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη που βρίσκεται στη δική σας ζωδιακή περιοχή, με το Δία από το ζώδιο του Ταύρου, σας δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσετε μία σχέση από το παρελθόν που το προηγούμενο διάστημα κλονίστηκε, και την ταλαιπωρήσατε η σας ταλαιπώρησε.

Αν ανήκετε στους Λέοντες που έχουν μόνιμη σχέση στη ζωή τους, η εβδομάδα αυτή σε δίνει την ευκαιρία να την ισορροπήσετε, αλλά και να της δώσετε μία νέα πνοή και δυναμική.

Αξιοποιήστε και την κοινωνική σας ζωή, μία και για εσάς που ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου φέρνει νέες γνωριμίες πολλά υποσχόμενες.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Η νέα σελήνη που κορυφώνεται στην ημέρα της Παρασκευής στο ζώδιο της Παρθένου στις ανοίγει την πόρτα διάπλατα, σε νέες οικονομικές ευκαιρίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές σε ότι αφορά τη ζωή σας!

Φέρνει καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις ενδεχομένως και σε αντικείμενα τελείως διαφορετικά από αυτά που ήδη καταπιάνεστε, η και παλαιότερες ευκαιρίες, οι οποίες έμειναν σε αδράνεια το τελευταίο διάστημα ,όμως τώρα επανέρχονται με νέα δεδομένα και καινούργιες πολύ ενδιαφέρουσες και επεκτατικές για τη ζωή σας προοπτικές. Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο να σας βοηθήσει στην εξέλιξη σας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση