Λέων

Λέων | Απρίλιος 2024

Λέων | Απρίλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Λέων

Καλό λουλουδένιο και ευχάριστο μήνα αγαπητοί Λέοντες. 01/04 ο Ερμής σε στάση και εσείς των τελευταίων μοιρών ξανασκεφτείτε ένα ταξίδι που οργανώνετε και μπορεί να το αναβάλετε, αναθεώρηση στόχων. 3 Απριλίου η σύνοδος Ποσειδώνα- Αφροδίτη μέσα στον όγδοο ηλιακό σας ανασύρει ένα παλιό έρωτα. Μια επανασύνδεση θα σας φέρει όμορφα ερωτικά συναισθήματα πρόσεχε όμως γιατί αυτό το θεσπέσιο ερωτικό συναίσθημα ίσως να είναι ένα όνειρο που θα φύγει. 8 Απριλίου η έκλειψη γίνεται στον ένατο ηλιακό αν και εσάς δεν σας επηρεάζει, όμως του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να αναβάλετε μια εξεταστική αν είστε φοιτητές, ένα ταξίδι ή τελικά να μην παρευρεθείτε σε μια κοινωνική πολιτική εκδήλωση. 10 Απριλίου η σύνοδος Άρη- Κρόνου στον όγδοο ηλιακό μπορεί να επιφέρει κάποιες οικονομικές ζημιές όχι που σας αφορούν άμεσα, μπορεί να είναι του συντρόφου, συνεταίρου ή να προέρχονται από το οικογενειακό σας περιβάλλον. 18 Απριλίου η σύνοδος Ουρανού- Δία ανοίγει δρόμους και τύχες επαγγελματικές με προβολή δική σας προς το κοινωνικό σας στάτους, ίσως φέρει και ένα σύντροφο τελείως ξαφνικά που θα κατάγεται από άλλο μέρος. 27 Απριλίου η ορθοδρόμηση του Ερμή σας φέρνει πιο κοντά στο να ανοίξει ο δρόμος προς την επιτυχία φυσικά γιατί και εσείς θα έχετε την οξυδέρκεια να χειριστείτε έξυπνα τις καταστάσεις. 28 Απριλίου σύνοδος Άρη- Ποσειδώνα, θα επηρεαστεί λίγο η ζωτική σας ενέργεια και θα αναγκαστείτε να κατεβάσετε τους βιορυθμούς σας αναζητώντας πιο πολύ το χουζούρι.

Ερωτικά

Απέφυγε να προκαλέσεις ο ίδιος εντάσεις σε σχέσεις με τις οποίες σε συνδέει βαθύς συναισθηματισμός, διότι είναι βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσεις. Οι ανάγκες της ψυχής σου είναι να μπαίνεις σε θέση μάχης, ότι χειρότερο μπορεί να κάνεις σε έναν δεσμό, άρα μην γίνεσαι ανταγωνιστικός με το ταίρι σου και απέφυγε τις ζήλειες.

Επαγγελματικά

Καλείσαι να κλείσεις λογαριασμούς, τυπικούς ή ουσιαστικούς που έχουν σχέση με την οικογένεια ή επαγγελματικούς λόγους. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες επιχειρηματικής δραστηριότητας, ή για οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, που θα έχεις συμμετοχή και δραστηριότητες κοινωνικής ωφέλειας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση