Λέων

Λέων | 31 Μαΐου 2024

Λέων | 31 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Με τη σελήνη στους Ιχθύες στον όγδοο ηλιακό σου οίκο, η όψη με Κρόνο σε καταλαμβάνει μια αίσθηση μοναξιάς, και άγχους, δεν βρίσκεσαι σε καλή συναισθηματική κατάσταση, ενδιαφερόμενος βέβαια και για την οικονομική κατάσταση τη δική σου και της οικογενείας σου. Χρόνος, νόμος, ευθύνες και συναίσθημα δεν παντρεύονται για αυτό σήμερα κάνε υπομονή να περάσει η διέλευση η δύσκολη της σελήνης- Κρόνου.

Ερωτικά

Νιώθεις ψυχική απομόνωση, αποξενώνεσαι από τον κόσμο γύρω σου, από το ταίρι σου. Κανείς όμως δεν μπορεί να μπει στην ψυχή και στο μυαλό σου ούτε να σε βοηθήσει γιατί κάποιες στιγμές ρίχνουμε τείχη γύρω μας θέλοντας να παραπονεθούμε έστω και μόνοι μας στον εαυτό μας, μια μέρα λοιπόν σαν και αυτή είναι η σημερινή.

Επαγγελματικά

Σήμερα κάνεις την αυτοκριτική σου και αισθάνεσαι κουρασμένος και ανεπαρκής να τελειώσεις τις δουλειές σου ή και να τακτοποιήσεις οφειλές και τα οικονομικά σου. Μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα από τη μητέρα σας ή την οικογένεια σας από ανθρώπους ηλικιωμένους. Οι επαφές σου σήμερα θα έχουν σκοπό την τακτοποίηση και ολοκλήρωση εκκρεμών ζητημάτων.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση