Λέων

Λέων | 29 Μαΐου 2024

Λέων | 29 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Με τη όψη εξαγώνου σελήνης- Άρη διακατέχεσαι από ευχάριστα συναισθήματα και δείχνεις μεγαλύτερη ζωτική ενέργεια, με αυτοπεποίθηση και την ανωτερότητά σου δεν θα πτοηθείς απέναντι σε προκλήσεις άλλων. Θα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς και με την κοινωνική σου προβολή. Η σελήνη στο έβδομο ηλιακό σου, δίνεις όλη την ενέργεια σου σήμερα στους άλλους.

Ερωτικά

Σήμερα θα νιώθεις τη ζεστασιά και τη στοργή των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σου, με αυτούς που έχεις σχέση ή με τον σύζυγο, κι εσύ όμως έχεις την προθυμία να δείχνεις γενναιόδωρα συναισθήματα. Θα επιδείξεις το σεξουαλικό σου ταπεραμέντο και το πόσο φλογερός γίνεται ένας Λέοντας όταν του δείχνουν την ανάλογη επιθυμία και οι άλλοι.

Επαγγελματικά

Οι οικονομικές δυσκολίες αμβλύνονται, ενώ η αύξηση του εισοδήματος ή η απόκτηση ενός σημαντικού δώρου, σε είδος ή χρήμα ή γενικά ενός ευεργετήματος, έρχονται χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες. Υπάρχει μια αισιόδοξη τάση αλλά και τύχη. Σελήνη εξάγωνο Άρης καλέσματα σε εορτές, εγκαίνια και κοινωνικές εκδηλώσεις θα έχετε.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση