Λέων

Λέων | 28 Μαΐου 2024

Λέων | 28 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η είσοδος του Δία στον ενδέκατο ηλιακό σας θα σας δείξει ότι θα πραγματοποιηθούν οι ευχές και οι ελπίδες σας. Το πιο ευχάριστο και αισιόδοξο μήνυμα αυτής της ημέρας και αρχικά για τους λέοντες των 5 πρώτων μοιρών είναι ότι θα πετυχαίνεις πράγματα με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων, αφού βοηθάει η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα. Καλή επικοινωνία και με ανθρώπους που σας πίεζαν πριν, τώρα θα βρείτε τη μέση οδό για να τα βρείτε.

Ερωτικά

Κατά αρχάς μόνο και μόνο ο Δίας από τον ενδέκατο μαζί με την Αφροδίτη σύνοδο σας αλλάζει τη διάθεση, σας κάνει ενθουσιώδης, ευχάριστους, επικοινωνιακούς με χιούμορ. Αυτό και μόνο θα σας δώσει τη δυνατότητα μέσα από φιλικούς σας χώρους να βρείτε καινούρια φλερτ και να νιώσετε αρεστοί και να αποκτήσετε πολλούς και άξιους θαυμαστές και κατά συνέπεια καλούς εραστές.

Επαγγελματικά

Για εσάς τον 5 πρώτων μοιρών οι Λέοντες που λαμβάνετε την ενέργεια από τη διέλευση του Δία- Αφροδίτης σύνοδο σε καλή όψη με τον ήλιο σας, αλλά και τρίγωνο με Πλούτωνα δημιουργεί επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες, και καινούριες επαγγελματικές συμφωνίες. Μπορεί να αποδειχθεί μια ημέρα κερδοφόρος από πλευράς εισπράξεων

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση