Λέων

Λέων | 16 Μαρτίου 2023

Λέων | 16 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Υπάρχει ένα κλίμα δυσφορίας και μέσα σας και γύρω σας τη σημερινή μέρα τέτοια που δεν σας επιτρέπει να κινηθείτε άνετα ή όπως τα θέλατε.

Γεγονός είναι, πως η συναισθηματική σας κατάσταση δεν είναι η καλύτερη, και έχετε την τάση να εστιάζετε σε όλα αυτά τα οποία σας προβληματίζουν, και κυρίως χωρίς να μπορείτε να δείτε αυτά που έχετε επιτύχει στη ζωή σας.

Δώστε μία μεγαλύτερη προσοχή σήμερα σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, κυρίως αυτά που σας συνδέουν με τρίτα πρόσωπα, και να θυμάστε πως οι μέρες αυτές έχουν έντονο το στοιχείο της εξαπάτησης, για αυτό καλό να είναι να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί στις συναλλαγές σας από τις απλές μέχρι τις πιο σύνθετες.

Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, δώστε μία μεγαλύτερη προσοχή στη σχέση με το σύντροφό σας, ιδιαίτερα αν ανήκετε σε αυτούς που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους, γιατί τόσο η σημερινή ημέρα, όσο και γενικότερα την εβδομάδα που διανύουμε, έχει ισχυρές αναταράξεις που μπορεί να καταλήξουν και σε ρήξεις αν δεν το προσέξετε.

Στα θετικά, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 10 Απριλίου, σας δίνει ένα σαφές και ξεκάθαρο προβάδισμα, σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, και σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά σε ότι επιδιώκετε.