Λέων

Λέων | 16 Μαΐου 2024

Λέων | 16 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σήμερα η προερχόμενη σελήνη από το δωδέκατο ηλιακό σου στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και στο ζώδιο της Παρθένου, σε καθιστά ανασφαλή συναισθηματικά. Μπορεί να ξοδέψεις χρήματα άνευ λόγου για να αποκαταστήσεις τη συναισθηματική σου ικανοποίηση. Ένας άλλος λόγος είναι να αισθανθείς αρκετά θλιμμένος γιατί δεν θα έχεις την οικονομική άνεση να κινηθείς. Μερικοί μπορεί να ασχοληθείτε με προβλήματα της μητέρας σας ή του οικογενειακού περιβάλλοντος σας.

Ερωτικά

Ανασφάλειες θα νιώσεις σήμερα, και θα θελήσεις να βρεθείς με φίλους σου περισσότερο για να καλύψεις συναισθηματικές αλλά και κυκλοθυμικές σου τάσεις, όσον αφορά τον ήδη υπάρχον δεσμό σου. Οι ελεύθεροι δεν θα έχετε την διάθεση για κοινωνικά φλερτ αλλά θα ασχοληθείτε με την κοινωνική και επαγγελματική σας εικόνα καθώς η σελήνη κάνει ένα τρίγωνο με τον Ερμή από τον δέκατο ηλιακό σας.

Επαγγελματικά

Με την όψη σελήνης- τρίγωνο Ερμή δεύτερου, δέκατου προσδιορίζεσαι τις περισσότερες ώρες για σήμερα στο πώς θα μπορέσεις να βελτιώσεις την κοινωνική και επαγγελματική σου εικόνα για την οποία όμως πρέπει να διαθέσεις κάποια χρήματα έστω και μικροποσά. Κάποιες σημαντικές για σένα γνωριμίες και ανταλλαγές απόψεων και ιδεών θα σου δώσουν τις ιδέες βελτίωσης των οικονομικών σου. Καλή εποχή να ασχοληθείς με διαφήμιση και την προώθηση των προϊόντων σε αγορές, να δημοσιοποιήσεις σκέψεις και ιδέες, ακόμα και να λάβεις μέρος σε εξετάσεις για πτυχία κλπ.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση