Λέων

Λέων | 15 Μαρτίου 2023

Λέων | 15 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, στις πρωινές ώρες της ημέρας, είναι ένα φωτεινό διάστημα, μέσα από το οποίο, μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα και πιο αποφασιστικά ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προώθηση των σχεδίων που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας.

Μία και βρισκόμαστε και σήμερα κάτω από τη Σύνοδο του ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, μία όψη η οποία αφορά περισσότερο τον ψυχισμό σας, για αυτό και σήμερα, θα έχετε την τάση να αναπολείτε θέματα, τα οποία νιώθετε ότι σας λείπουν, ή ότι δημιουργούν ένα κενό μέσα σας, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Δώσε μία μεγαλύτερη προσοχή σε ότι αφορά τα οικονομικά σας κυρίως εκείνα που σχετίζονται η προέρχονται από άλλους, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μία σύγχυση στα θέματα αυτά, καθώς και σε περιουσιακά ζητήματα, ιδιαίτερα αν υπάρχουν προβλήματα συνιδιοκτησίας.

Καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας, πως μπορεί κάποια πρόσωπα να ενεργούν σε βάρος των συμφερόντων σας, οπότε πάρτε το χρόνο σας και κινηθείτε ανάλογα,αν προκύπτουν τέτοια ζητήματα.