Λέων

Λέων | 14 Μαΐου 2024

Λέων | 14 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα σε βάζει σε ένα καινούριο σεληνιακό μήνα. Στρέφονται τα φώτα απάνω σου, γίνεσαι πιο λαμπερός, ερωτικός και η όψη της με τον Άρη από τρίγωνο παίρνεις ενέργεια και την καλή διάθεση να κάνεις καινούρια πράγματα για τη ζωή σου, την εργασία σου, την διεύρυνση της κοινωνικοποίησης σου, να προβάλλεις εαυτόν προς το ευρύ κοινό, αλλά και την αναβάθμιση του κοινωνικού σου προφίλ.

Ερωτικά

Αρκετά ερωτική ημέρα σήμερα με το τρίγωνο σελήνης- Άρη, κάποιο άτομο πολύ σεξουαλικό σε κάνει να νιώσεις την ερωτική χαρά που επιθυμεί ένας Λέοντας είτε είναι σε μακρινό μέρος, είτε έχετε πολύ καλή ερωτική χημεία, με πολύ καλή επικοινωνία. Εσύ σήμερα θα νιώθεις όμορφα που θα μπορείς να ερωτοτροπείς μαζί του.

Επαγγελματικά

Αυτό το διάστημα προσπαθείς να αυξήσεις τις κοινωνικές υποχρεώσεις σου, όχι μόνο για τη χαρά και την ψυχαγωγία, αλλά επειδή ενδέχεται να αποσκοπείς σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς στόχους μέσω των δημοσίων σχέσεων που θα κάνεις. Μπορείς να ζητήσεις τη γνώμη έμπειρων ανθρώπων και να τη λάβεις. Έτσι ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις σε επαγγελματικές αναθεωρήσεις.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση