Λέων

Λέων | 03 Ιουλίου 2024

Λέων | 03 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Με τον Ερμή στο λέοντα και φυσικά για εσένα του πρώτου δεκαημέρου σύνοδο με τον ήλιο σου, θα έχεις ιδιαίτερα πειστικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση λόγο, θα είσαι λαμπερός με ισχυρές αντιλήψεις αλλά και ιδιαίτερα πειστικός, διασκεδαστικός και ενθουσιώδης για τους γύρω σου, επιζητάς την προσοχή και με την όψη αντίθεση πλούτωνα προσπαθείς να ανακαλύψεις τα μυστήρια των άλλων. Πρόσεξε μόνο το πείσμα και την αντιπαράθεση αυτές τις ημέρες.

 

Ερωτικά

Με τον Ερμή στο λέοντα κηρύσσεις επίσημα τον έρωτα με κεφαλαία γράμματα, γίνεσαι λαμπερός, πλουμιστός και κάνεις το ντεμπούτο σου στα ερωτικά και τα αισθηματικά σου, λάμπεις όλο φως και όλοι θα σε κοιτάνε γίνεσαι ομορφότερος με αυτοπεποίθηση και πείθεις τους γύρω σου τραβώντας σαν το μέλι τη μέλισσα, καινούργιους εραστές, θαυμαστές, θα έχεις τη δυνατότητα να βρεις και να διαλέξεις το καινούργιο έρωτα σου αν δεν έχεις. Σήμερα η σελήνη στους διδύμους συμφωνεί και επαυξάνει στις κοινωνικές και ερωτικές σου δραστηριότητες.

 

Επαγγελματικά

Σήμερα θα είσαι πιο στοχαστικός και θα νιώσεις την επιθυμία να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους και αποφάσεις – για παράδειγμα να ξεκινήσεις μια συμφωνία εμπορική ή ένα επάγγελμα κομμένο στα μέτρα σου. Θα έχεις περισσότερη ενέργεια και αποφασιστικότητα από ποτέ. Θέλεις επίσης να είσαι το κέντρο της προσοχής. Ερμής αντίθεση πλούτωνα με αυτή τη διέλευση συχνά επικρατεί ένα επίπεδο προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, γι’ αυτό να προσέχεις τις σημερινές συναλλαγές με τους άλλους.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση