Λέων

Λέων | 01 Ιουνίου 2024

Λέων | 01 Ιουνίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Για σένα φίλε Λέοντα σήμερα η κατάσταση είναι κάπως αφηρημένη και συναισθηματικά ασταθής. Με τη σελήνη- Ποσειδώνα σύνοδο στον όγδοο ηλιακό σου οίκο, έχεις συναισθήματα στοργής, αγάπης για το πλησίον σου, το ταίρι σου και όλους που σε περιβάλλουν, έχεις αρκετά μεγάλη διαίσθηση, θέλεις να ξεφύγεις από την πραγματικότητα, και ίσως κλειστείς στον εαυτό σου ή θα προτιμήσεις τον πολύ ύπνο.

Ερωτικά
Αρκετά στοργική και υπερευαίσθητη η σημερινή ημέρα για σένα, ζεις ένα έρωτα που δεν μπορείς να τον εξομολογηθείς είτε σε πλατωνικό, είτε σε πρακτικό επίπεδο, κοινώς πρέπει να το κρατήσεις κρυφό. Ερωτικά ζεις μέσα σε διάφορες ψευδαισθήσεις σε ζητήματα που αφορούν την αισθηματική σου σχέση είτε αυτή είναι κρυφή, είτε είναι φανερή.

Ερωτικά

Ξεκίνα τις δουλειές σου με καλοσχεδιασμένο και λεπτομερή πρόγραμμα για να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου, για σένα όλα αυτά είναι πληκτικά και θα νιώθεις ανία. Αν και πιστεύω ότι σήμερα δεν μπορείς να διεκπεραιώσεις πρακτικά θέματα εκτός αν είστε καλλιτέχνες οπότε θα έχετε πολύ ωραία ενέργεια και ροή σε ότι καταπιάνεστε.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση