Κριός

Κριός | Σεπτέμβριος 2023

Κριός | Σεπτέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης κινείται απέναντι σας στο ζώδιο του Ζυγού, και αυτός είναι ένας λόγος που αυξάνει κατά πολύ τις συγκρούσεις και τις αντιπαραθέσεις στην καθημερινότητά σας, το οποίο χρειάζεται να προσέξετε ιδιαίτερα.

Φροντίστε να μην λαμβάνετε αποφάσεις κάτω από τη συναισθηματική φόρτιση της στιγμής, γιατί το σίγουρο είναι ότι θα κάνετε λάθη τα οποία μπορεί να μετανιώσετε.

Χρειάζεται να αξιολογείτε νηφάλια τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν τώρα συνολικότερα, γιατί μία τέτοια συμπεριφορά θα σας σώσει από πολλά προβλήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Η Αφροδίτη από τις 3 του μηνός περνάς η ορθόδρομη πορεία και αυτός είναι ένας λόγος που εξυπηρετεί ιδιαίτερα τα θέματα των συναισθηματικών σας ζητημάτων,

Και σας δίνει την ευκαιρία να εξισορροπήσετε όλες εκείνες τις σχέσεις οι οποίες κλονίστηκαν σας δυσκόλεψαν το προηγούμενο διάστημα.

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού απέναντί σας, από τις 23 του μήνα και μετά, σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο στην ερωτική σας ζωή.

Αλλά και πολύ περισσότερο η πανσέληνος που κορυφώνεται στο τέλος του μήνα, δίνει μία ιδιαίτερη έμφαση στις σχέσεις σας και σας προτρέπει να αφήσετε στην άκρη απόλυτες για αυταρχικές συμπεριφορές, και να αναγνωρίσετε τα δικά σας λάθη και τις παραλείψεις, οι οποίες σας έχουν δημιουργήσει προβλήματα στην ερωτική σας ζωή ή τη σχέση με το σύντροφό σας και να τα διορθώσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.

 

Με Ήλιο και Ερμή να διανύουν στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο της Παρθένου, είναι η εποχή που ρίχνει το μεγαλύτερο βάρος σας στην εργασιακή σας ζωή και στην διαχείριση της καθημερινότητά σας, και των υποχρεώσεων που έχετε.

Είναι όμως η κατάλληλη στιγμή, να συζητήσετε ένα νέο project το οποίο θέλετε να εφαρμόσετε, να ζητήσετε μία προαγωγή, ή αν θέλετε να κάνετε μία αλλαγή στην εργασιακή σας ζωή, ή ακόμα και σε ότι αφορά το αντικείμενο σας τώρα μπορείτε να το δρομολογήσετε.

Μη διστάζετε να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα κάνουν τη διαφορά αυτή την εποχή.

Πάντα όμως να θυμάστε πως χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε ή απαιτείται πράγματα από τους άλλους μία και ο Άρης δημιουργεί συχνά-πυκνά αναστατώσεις και εντάσεις.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση