Κριός

Κριός | Νοέμβριος 2023

Κριός | Νοέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Κριός.

Ο μήνας του Νοεμβρίου με τα καινούργια δεδομένα που ξεκίνησε να βάζει ο Οκτώβριος από τα μέσα και μετά, με τη μετακίνηση και του Άρη και του Ερμή αλλά και του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού άρχισε κατά κάποιο τρόπο να σας ξεβολεύει.

Άλλοι ρυθμοί νέες υποχρεώσεις πρόσωπα πράγματα και καταστάσεις που απαιτούν από εσάς όλο και μεγαλύτερη εγρήγορση αλλά και περισσότερη προσπάθεια.

Ομολογουμένως δεν είναι εύκολη η προσαρμογή σας στο μήνα αυτόν στις καινούργιες καταστάσεις που δημιουργούνται, για αυτό είναι απαραίτητο από τη μεριά σας να συγκρατήσετε τον παρορμητισμό και τη βιασύνη σας ,και να δείχνετε ένα πιο συμβιβαστικό πνεύμα ακόμα και εκεί που καταφανώς μπορεί να έχετε δίκιο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σημαντικός υποστηρικτής σας το μήνα αυτόν η Αφροδίτη, από τις 8/11 και μετά που περνά στο ζώδιο του Ζυγού απέναντί σας, και αυτός είναι ένας λόγος πού συμπάθειες, ερωτικοί δεσμοί, αλλά και φιλικές σχέσεις ανανεώνονται και σας δίνουν τη δυνατότητα να κινηθείτε σε ένα πιο ομαλό και ευνοϊκό για εσάς κλίμα σε ότι αφορά τις σχέσεις σας τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές.

Θα μπορέσετε να δημιουργήσετε νέες, χρήσιμες και ευχάριστες γνωριμίες, σε κοινωνικό επίπεδο ενώ ως προς την ερωτική σας ζωή θα υπάρχει η ανάγκη να βρείτε εκ νέου τις ισορροπίες σας με την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, και είναι η εποχή που μπορείτε να προάγεται με μία μεγαλύτερη ευκολία τα θέλω σας, και να καλύψετε την ανάγκη σας για συνύπαρξη και ισορροπία, στο μέτρο που θα το επιλέξετε.

Από τις 22 του μήνα και μετά το πέρασμα τόσο του Ήλιου όσο και του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη υπόσχεται νέες συναρπαστικές εμπειρίες, ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους του ζωδίου.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε στο μήνα του Νοεμβρίου είναι να εστιάσετε στο πρακτικό μέρος της ζωής σας και ιδιαίτερα στα οικονομικά σας, μία και η νέα σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 13 του μηνός, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε νέες οικονομικές συνδέσεις επαφές και συνεργασίες μέσα από τους οποίους μπορείτε να ωφεληθείτε σημαντικά.

Τώρα μπορείτε να διευθετήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οικονομικά ανοίγματα η εκκρεμότητες, καθώς να δώσω και μία μεγαλύτερη προσοχή σε κληρονομικά θέματα, συμβόλαια, ή και θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία.

Κοντά στις 25 του μηνός το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων σας καλεί να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στις συναλλαγές σας, και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις ή να μην αναλαμβάνετε μεγαλύτερα ρίσκα από όσο αντέχετε γιατί μπορεί να υπάρξουν ακόμα και απώλειες.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση