Κριός

Κριός | Μάρτιος 2023

Κριός | Μάρτιος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Στο μήνα του Μαρτίου αλλάζουν πολλά από αυτά που είχατε σαν δεδομένα μέχρι τώρα, και ανοίγει ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, από αυτό που ήδη γνωρίζετε.

Οι αρχές του μήνα έχουν έναν ιδιαίτερα ευοίωνο και καταλυτικό σε πολλές περιπτώσεις χαρακτήρα, μία και η σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία στη δική σας ζωδιακή περιοχή, ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη, και σας δίνει τη δυνατότητα να πετύχετε πολλά από αυτά που έχετε στο μυαλό σας ή να ολοκληρώσετε κάποια σχέδια σας.

Γενικότερα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα κινείται σε έναν αρκετά, έως και πολύ υποστηρικτικό χαρακτήρα, τέτοιο που σας επιτρέπει να ζήσετε έντονα, να ενισχύσετε την κοινωνική σας ζωή, να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, αλλά να βρεθείτε μπροστά και σε ξαφνικές ευκαιρίες και δυνατότητες, οι οποίες σας ανοίγουν ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες προοπτικές ότι αφορά την εργασιακή σας ζωή

Η πρώτη σημαντική η αλλαγή έρχεται με τη μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων, που για εσάς σημαίνει την ανάγκη, να ολοκληρώσετε κάθε εκκρεμότητα που μπορεί να έχετε αφήσει πιο πίσω, είτε αφορά τα πρακτικά θέματα της ζωής σας, είτε την ψυχολογία σας.

Είναι η εποχή που κλείνει ένας χρόνιος για εσάς κύκλος, και είναι σημαντικό να προετοιμαστείτε για έναν καινούργιο, στη διάρκεια του οποίου μπορείτε να ξεκινήσετε καινούργιες δράσεις, ενδιαφέροντα και σχέσεις.

Η δεύτερη σημαντική μετακίνηση αφορά τον Πλούτωνα, ο οποίος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, και σας προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξετε τους στόχους που έχετε θέσει, κυρίως αυτούς ποτ βλέπετε πως δεν είναι εύκολο να υλοποιηθούν, είτε γιατί οι άνθρωποι με τους οποίους συνδέεστε φιλικά η επαγγελματικά, δεν είναι αυτοί που νομίζατε μέχρι τώρα, και θα αναζητήσετε καινούργια πρόσωπα, με τα οποία θα έχετε πιο ουσιαστικά ζητήματα και στόχους η φιλοσοφία να μοιραστείτε.

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, από τις 25 και μετά, σας βάζει στη διαδικασία να αναζητήσετε απαντήσεις, σε θέματα που σχετίζονται και με το παρελθόν ή την οικογένειά σας.

Δώστε μία μεγαλύτερη προσοχή στις σχέσεις σας κυρίως αυτές τις πιο προσωπικές γιατί θα υπάρχει η τάση να πυροδοτούνται με ή χωρίς λόγο αυτή την εποχή.

Από τις 20 του μήνα και μετά και το πέρασμα του Ηλίου στο ζώδιο σας, αλλά και πολύ περισσότερο με τη νέα σελήνη που κορυφώνεται στις 21 του μήνα είναι η ώρα να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι για να σαρώσετε!