Κριός

Κριός | Μάϊος 2024

Κριός | Μάϊος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Κριός

Καλό μήνα με χαρά και ευεξία.
Μιας και Έρμης πια ορθός όλα θα αρχίσουν να κινούνται πλέον ομαλά και γρήγορα για εσάς Κριοί μου, που δεν σας αρέσουν και οι αργοί ρυθμοί, οι αναβολές και φυσικά με την είσοδο του Άρη πλέον στον Κριό εσείς θα ξυπνήσετε από μια περίοδο ενδοσκόπησης και λήθης. Θα αρπάξετε τη ζωή από τα μαλλιά, ενέργεια, δύναμη και τόλμη για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Ο μήνας θα χαρακτηριστεί από ευκαιρίες να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, και παρόλο που θα πιεστείς αρκετά για να κατακτήσεις ένα οικονομικό, εργασιακό, θα έχεις τη δύναμη να κατευθύνεις τα πράγματα μόνος σου σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου, θα βελτιωθούν τα οικονομικά σου γιατί θα σου προσφέρουν βοήθεια και άλλα άτομα, θα αποκτάς ότι επιθυμείς και βάζεις στο μυαλό σου, θα ελκύεις και θα έλκεσαι από χαριτωμένους ανθρώπους. Να προσέξεις μόνο ανθρώπους του κοινωνικού σου περίγυρου που εξακολουθούν να σε επιβουλεύονται.

Ερωτικά

Θα έχεις τον ερωτικό παρορμητισμό ενός εφήβου και ότι βάζεις στο μάτι θα απλώνεις το χέρι να το πάρεις με την αφέλεια ενός παιδιού που βάζει το δάχτυλο στο μέλι. Έχετε ένα πάθος για ένα άτομο που εκπέμπει ένα βαθύ ερωτισμό στο φιλικό σας περιβάλλον και σκοπός σας είναι να το κατακτήσετε. Νομίζω πλέον ότι είναι ευκολάκι για σας αυτό το μήνα να το πετύχετε, μπορεί να είναι και η σχέση ζωής που θα κρατήσει για αρκετό καιρό, φυσικά εάν δεν βαρεθείτε εσείς γρήγορα. Όσοι βρίσκεστε σε μακρόχρονη σχέση συνειδητοποιείτε ότι έχει αρχίσει η φθορά. Το πρόβλημα είναι ότι ή εσείς ο ίδιος καταπιέζεστε ή καταπιέζεται τον άλλον. Εάν δεν επιθυμείς μία φθαρμένη σχέση καλύτερα να τη διακόψεις παρά να καταπιέζεστε αμφότεροι.

Επαγγελματικά

Μια αμοιβή θα εισπράξετε από μια συνεργασία ή από ένα διαγωνισμό, από ένα δώρο από κάποιον άνθρωπο. Ότι είχες αφήσει καιρό σε εκκρεμότητα θα δραστηριοποιηθείς δυναμικά, και θα τα τακτοποιήσεις όλα σε χρόνο μηδέν, θα εκμεταλλευτείς καταστάσεις ή θα δημιουργήσεις μόνος σου. Επαγγελματικά ρίσκα για προσωπικό όφελος και για επαγγελματική ανέλιξη, κάποιο κληροδότημα από οικογένεια θα το τακτοποιήσεις. Ήρθε ο καιρός των αλλαγών που προετοιμάζονταν από καιρό και τώρα θα δώσεις τη μάχη σου και φυσικά θα πετύχεις, αλλά σκέψου αυτό, χρειάζεται να δραστηριοποιηθείς συλλογικά και όχι μόνος σου για να πετύχεις και να μην κινδυνεύσεις σε αποτυχία. Ένα άτομο κύρους θα σου προσφέρει τις κατάλληλες πληροφορίες και τα εφόδια να τα καταφέρεις. Σίγουρα τέλος του μήνα θα έχετε ένα απρόσμενο, ανέλπιστο χρηματικό ποσό στην τσέπη σας, ένα δώρο με ξαφνικό τρόπο σαν μάννα εξ ουρανού.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση