Κριός

Κριός | Ιούνιος 2024

Κριός | Ιούνιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Καλό μήνα με χαρά
Ο Ερμής στη θέση των Διδύμων σε ευνοϊκή θέση για εσάς των πρώτων μοιρών. Όλα θα αρχίσουν να κινούνται πλέον γρήγορα και με ευελιξία για εσάς , που δεν σας αρέσουν και οι αργοί ρυθμοί και οι αναβολές. Φυσικά με την είσοδο του Δία πλέον στον Κριό εσείς θα ξυπνήσετε από μια περίοδο ενδοσκόπησης και λήθης. Θα αρπάξετε τη ζωή από τα μαλλιά, ενέργεια, δύναμη και τόλμη για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Ο μήνας θα χαρακτηριστεί από ευκαιρίες και υλοποιήσεις στα σχέδιά σου. Η νέα σελήνη στο ζώδιο των Δίδυμων επηρεάζει θετικά το δεύτερο δεκαήμερο. Προωθεί τη δημιουργία νέων σχέσεων, νέων σχεδίων και στόχων, που αφορούν τη μάθηση, την εκπαίδευση, τα επιμορφωτικά σεμινάρια, τα ταξίδια μικρής αποστάσεως, τη διευκόλυνση της πληροφορίας, αλλά και πολλές φορές να προσέχετε τα κουτσομπολιά.10/6 είσοδος του κυβερνήτη πλανήτης σας στο ζώδιο του Ταύρου όχι καλή θέση, όμως προσφέρει σταθερότητα στα οικονομικά και οι κινήσεις σας θα είναι πιο επιμελής στη διαχείριση της τσέπης σας.

Ερωτικά

Θα ελκύεις και θα έλκεσαι από χαριτωμένους ανθρώπους, να προσέξεις μόνο ανθρώπους του κοινωνικού σου περίγυρου που είναι ασταθής και επιφανειακοί, έτσι αυτό μπορεί να σε επηρεάσει συναισθηματικά. Αυτός ο μήνας θα σου προσφέρει πολλά φλερτ και επικοινωνία και το τρίγωνο του Δία, Αφροδίτη με Πλούτωνα φέρνει και ερωτικούς συντρόφους που ελκύεσαι με ανεξήγητο τρόπο. Στις 22/6 η πανσέληνος θα σε γεμίσει συναισθήματα, αλλά θα ζητήσει να ξεκαθαρίσεις συνειδητά τα αισθήματα σου και περισσότερο εσάς που έχετε οικογένεια ή θέλετε να δημιουργήσετε.

Επαγγελματικά
Επαγγελματικά ρίσκα για όφελος και για επαγγελματική ανέλιξη, φέρνει ο Δίας από του Διδύμους. Μια αμοιβή θα εισπράξετε από μια συνεργασία ή από ένα διαγωνισμό, από ένα δώρο από κάποιον άνθρωπο, που έχει εξουσία θα σας ευνοήσει. Μπορεί να σημαίνει και μια δημόσια επαγγελματική συνεργασία για εσάς των πέντε πρώτων μοιρών που δέχεστε από ευνοϊκή όψη το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του αέρα. Αυτό το υποδεικνύει και η είσοδος του Άρη στον Ταύρο φέρνοντας σταθερές οικονομικές απολαβές. Η νέα σελήνη σας παρέχει ευνοϊκά καινούρια ξεκινήματα με ανθρώπους και συλλόγους, αλλά και την εκπλήρωση μιας επιθυμίας σας. Προσοχή να δείξετε μόνο εσείς του πρώτου δεκαημέρου στην πανσέληνο στις 22/6, στα εργασιακά που έχουν συνάρτηση και με οικογένεια, να κλείσετε ότι εκκρεμότητες είχατε αφήσει ανοικτές.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση