Κριός

Κριός | Ιούλιος 2024

Κριός | Ιούλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Ο μήνας θα χαρακτηριστεί από ευκαιρίες και υλοποιήσεις στα σχέδιά σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του λέοντα προωθεί τη δημιουργία νέων σχέσεων, νέων σχεδίων και στόχων, αλλά και τα ερωτικά σου θα είναι πολύ καλά. Ο Ερμής από τον λέοντα σε κάνει χαρούμενο, εξωστρεφή ενθουσιώδη και πολύ ερωτικό. Να προσέξεις μόνο στις 21/7 όπου γίνεται για δεύτερη φορά η πανσέληνος στον ίδιο οίκο αυτών του επαγγέλματος και της οικογενείας σου. Την ίδια ημέρα ή όψη ουρανού Άρη από σύνοδο φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά και επαγγελματικά σου. Καλείσαι να διαχειριστείς με ήρεμο τρόπο και να μην γίνεις βίαιος και επιθετικός γιατί θα νιώσεις ότι οι άλλοι σου επιβάλλονται και σε αδικούν και τελικά να επαναστατήσεις με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

 

Ερωτικά

Ανανέωση στα αισθηματικά σου και στα φλερτ σου αφού η Αφροδίτη από τον λέοντα επισκέπτεται τον οίκο του έρωτα και θα ανανέωσεις τα φλογερά ερωτικά σου θέλγητρα ή θα ανανεώσεις την ίδια υπάρχουσα σχέση γιατί αν θελήσεις να ξεκινήσεις μια καινούρια θα σκεφτείς πολύ επιφανειακά, επιπόλαια παρασυρόμενος από την αισιοδοξία σου και την ανεμελιά που σου δίνει ο Δίας και η Αφροδίτη , σκέψου καλύτερα πριν προβείς σε επιπόλαιες κινήσεις. Αν όμως είσαι ελεύθερος θα έχεις πολλούς θαυμαστές και τη δυνατότητα πολλών επιλογών. Πρόσεξε λίγο την 21/7 όπου η πανσέληνος είναι σκληρή και ανατρεπτική φέρνοντας καυγάδες και χωρισμούς γιατί την ίδια μέρα συμμετέχει και η όψη συνόδου Άρη ουρανού που φέρνει διάσπαση, ζήλια, εγωιστικές τάσεις και ερωτικούς ανταγωνισμούς.

 

Επαγγελματικά

Συνειδητές προσπάθειες, ευχέρεια στα επαγγελματικά και κοινωνικά με τον Δία στον τρίτο ηλιακό σου αξιοποιείς τις γνωριμίες σου στα επαγγελματικά σου. Δίας πλούτωνας, τρίγωνο που είναι ακόμα σε ισχύ, τύχη και επίτευξη των στόχων σου μέσω γνωριμιών με ανθρώπους που έχουν γνώση και οικονομική επιφάνεια. Αν έχεις υποθέσεις νομικής φύσεως η αναδρομή του πλούτωνα φέρνει καθυστέρηση και επανεξέταση. Αυτό το μήνα θα συντελεστεί μια όψη πολύ σημαντική στο δεύτερο ηλιακό σου οίκο με τον Άρη, ουρανό σε σύνοδο, πολύ εκρηκτική ενέργεια, θα χρειαστεί να επιβληθείς δυναμικά στα οικονομικά σου ζητήματα, να προσέξεις μην κάνεις νευρικές, εγωιστικές ενέργειες, γιατί θα υπάρξει ένταση αναστάτωση, εκπλήξεις οικονομικές και απρόβλεπτα γεγονότα που ξεπερνούν τις σκέψεις και τα σχέδιά σου. Θα βρεθείς σε ανταγωνιστική θέση με ανωτέρους του κοινωνικού, φιλικού σου περιβάλλοντος και με δημόσια πρόσωπα, προσοχή στα ατυχήματα από βιασύνη και εκνευρισμό.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση